Buca754 4 Napisano Jul 18, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Boljevac Motocikl: Drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, stalno visim ovde, najcesnje citam putopisa. Svaka cas ljudima koji pisu, a naravno i ostalima koji daju savete, pomazu. Iz Boljevca sam, podno planine Rtanj. Vozim drz400. Aj u zdravlje 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxi085 0 Napisano Avgust 5, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bar Motocikl: Malaguti Spidermax Rs500 Prijavi odgovor kao problematičan Poz vratio se Zoran sto sam god bude trebalo sa Primorja Crnogorskog tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...