Markone88 4832 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2021 at 6:55 PM, gebee&co said: A i moram ovde da ti se zahvalim na pohvali moje mašine kod sada mogu da kažem našeg druga Markone88 što kada dođe sa tvoje strane baš znači.Inače čuo sam sa sa Markone88 razgovarali telefonom (on zvao i razgovarali skoro sat vremena,moram da mu avansiram za račun)vrlo prijatan momak.Kako je čudno,bar meni,da upoznajem ljude mlađe od mene koji potpuno trzveno i realno razmišljaju,šteta za mene jer generacijski nismo bliski ali kada kontaktiram tebe Nešo, i evo sa njime razgovarao toliko zajedničkih tema,stavova.Izgleda da sam se prerano rodio.Bar nas povezuje ista strast,i pristup.Ostanite svoji,i pozdrav za Markone88 . Ja tek sad ovo vidim kad god mozes pozovi ili ako si u prolazu svrati a ja prvi put kad naidjem dole, eto me po dogovoru. A sto se @N.F.S. tice, kod njega nems nista drugo nego perfekcija. Bilo da je u pitanju motor, sok od zove ili komunikacija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Uf...Zova...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 1, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uf...Zova...Sent from my POCOPHONE F2 using TapatalkAj!Sada imam od nane i koprive, na Ozrenu brali, ne moz' zdraviji sok da bidne Sent from my motorola one using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 1, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ovo zaboravih da kazem... Do sada su mi uvek davali "C3" toleranciju za tockove (o lezajevima pricam) a svaki fabricki koji izbijem je "CM".. Ovog sam puta cekao da stignu ti koje zatrazih, nece nista ni sa C3 faliti ali ovi su nesto manjih tolerancija i tisi. Prva je slika oznaka koju stavih na proslu suzanu, druga sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11659 Napisano Septembar 1, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, N.F.S. je napisao: Ma kucajte ljudi sta vam je na dusi! Uh sto bi karao neke dve od jedared ali da imaju haltere 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 1, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, nisam osecao luft, ali voda je prolazila ocigledno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Septembar 1, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Neko pošao u prvi razred danas,kako ste prošli.Do duše za zakašnjenjem ali neka je sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 1, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala... Imao malo drill na vojnim preprekama, radio normu 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Septembar 2, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ne vidim instruktora da pokazuje.Dal može?U stvari instruktor slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8207 Napisano Septembar 2, 2021 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan A da,video sam danas tvoj bivši motor.Bio bi tužan da si i ti video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 2, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas se cuh sa Mikcem, na odmoru je bio, vozio se covek Planira do mene u nedelju, tacno ako ga doveze prljavog imaaaa... ... Da uzmem crevo i sapunicu!!!!Sent from my motorola one using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Septembar 2, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bio malo vredan, zamenio onaj filter goriva na pumpi u tanku. Poručih ga sa alija pre nekih par meseci. Skinuo BMC filter da ga operem i nauljim a do tada će koristimo onaj što mi je NFS velikodušno poklonio . Kad smo tu isprskali malo kontakte koji su bili u vidnom polju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 3, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao nosac koske/amortizera iz Balosave.. U pesnici amortizera, ovaj kod mene je pustio vodu u sebe i ne radi kako treba. Pojele se ricne lezaja nekako ukoso i ceo amortizer drzi u losem polozaju. U Astridu nisu mi mogli taj iglicasti dobaviti, suzukijev set od 4 kom kosta nesto neverovatno. Ovaj je kao nov, samo da malo podmazem i to je to! Sa ovim zavrsavam pricu oko amortizacije nazad, sam amortizer sam od 1250 bandita nabavio, jos je bolji, lepse me "nosi" na podeoku "4", za razliku od starog koji je bio na max (7) pa je opet potanjao dosta. Ovo ce drzati zadnjicu kao cbr1000rr! Cekam opruge za napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 4, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i ove kupoprodaje svojih cari! Stekoh dva nova drugara, @Tesla86 upravo ode, popricali, razmenili iskustva... U dosta se stvari i tema slazemo. Dobih i poklon, (moram se pohvaliti) prikljucna grana za neki izduv, sa sve odstojnikom za cent. stender Zahvaljujem Ivane! (lep ti je motor, pozitivno ljubomoran ) A sada ocekujem Mikca, vlasnika bivse mi suzane, da opet jedna kraj druge budu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Septembar 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan On 9/4/2021 at 1:53 PM, N.F.S. said: Imaju i ove kupoprodaje svojih cari! @N.F.S. cekamo slike sa nekim 'lepsim' izduvom Da nisam ni ja otišao praznih ruku, dobio sam recept za večnu mladost novog ljubimca (silikonski sprej) i par dobrih saveta. Vec u povratku je krenulo podešavanje ogibljenja i uživanje u rezultatima Promenio Septembar 6, 2021 član Tesla86 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 6, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za tobom dodje Mikac i neki njegov drugar na doville700, saleteo sam ga odmah za auspuh Nece mi ga prodati... Pomenuo mi je i tebe (Mikac) @gebee&co, kaze na semaforu mi samo covek na sivom banditu pruzi pesnicu Elem, trenutno sam naj blizi (ako ne nadjem fabriku k5/6 izduv) kupovini karbon izduva "Dragon Ada" I to ovaj model... (sa slike) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 7, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao i Robertu mail, da vidim moze li mi izraditi auspuh bez presije i polako, njegove izduve i zvuk bas volim.. A do tada... ... sprema se grana za prihvat 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citam da Robert ne radi. I to se dosta pominje na forumu. Nikada nisam video ili upoznao coveka, niti cuo njegove izduve. Verujem da je dobar. Jedno pitanje... zasto ne radi? Je li stariji covek u pitanju, ili je mladji a od neceg oboleo? Pitam cisto da znam o cemu se radi, jer sam se dosta nacitao o njegovom radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, MaxiS said: Citam da Robert ne radi. I to se dosta pominje na forumu. Nikada nisam video ili upoznao coveka, niti cuo njegove izduve. Verujem da je dobar. Jedno pitanje... zasto ne radi? Je li stariji covek u pitanju, ili je mladji a od neceg oboleo? Pitam cisto da znam o cemu se radi, jer sam se dosta nacitao o njegovom radu. U kolicima je i ne radi vise jer nije u mogucnosti a nema ko da mu pomogne. Pre koji dan sam mu slao mejl jer mi treba sanirati auspuh malo ali kaze da nikako ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1608 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko slučajno originalnu šelnu za fabrički izduv? Imam raznih, takvu nemam. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 7, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javio se Robert (Ada Race), na zalost, ne radi vise... Da ne prenosim sta mi je otkucao Steta... Sta reci drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, drmilan_ je napisao: U kolicima je i ne radi vise jer nije u mogucnosti a nema ko da mu pomogne. Pre koji dan sam mu slao mejl jer mi treba sanirati auspuh malo ali kaze da nikako ne moze. Ok. Izvinjavam se ako je ispalo da ne poštujem čoveka. Samo me zanimalo... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5522 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Nene, nisi znao, ne osudjuje te niko, opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano Septembar 8, 2021 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio i Istvan (Ada Dragon), u vezi izduva ciju sliku iznad postavih. Citiracu mail.. Vis 120mm Sir 105mm Duz400mm Cena 210eu Hmmm, ne zelim platiti ovaj auspuh toliko.. Grana za njega ne pasuje a on prema njoj nece uraditi prihvat. Dok sve oko lonca pozavrsavam i montiram, racunam oko 300e da ce kostati, za no name meni puno. Lep jeste, 130/40 eura bih ga platio... Ako neko ima ocuvan karbonski izduv neka ponudi, normalnih gabarita, oni prcoljci sa alija stop! Ni na poklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11659 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, N.F.S. je napisao: Javio se Robert (Ada Race), na zalost, ne radi vise... Da ne prenosim sta mi je otkucao Steta... Sta reci drugo. Meni je radio na starom Suzukiju pre desetak godina i vec je tada bio u nedostatku snage,ali je jos mogao koliko toliko.Ceo dan sam proveo kod njega(pozvao me je i rekao mi da sam mu se svideo zato sto nisam dosadan i da ne praktikuje da misterija bude tu,ali eto). Predivan covek i cela familija.Imao je nesrecu na moto krosu(bas aktivno vozio i neka takmicenja) i desi se sranje. Covek je perfekcionista,poznaje sve motore,ja mu vicem ne diraj nista odlicno je-on kaze,ma ne vidis ti,ali ja vidim i opet ponovo sece i vari(radio mi je i granu). Mogla bi se o njemu pisati i knjiga,velika steta sto se sve tako izdesavalo,da je bio u zdravlju,kakav kurac Akrapovic,dolazilo bi pola Evrope kod njega u Adu(ne preterujem-ako neko misli da se salim). Uh mogu misliti sta ti je napisao,bas mi je zao coveka . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...