N.F.S. 22135 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isli cas do Sokobanje pa sam fabricki cunak stavio, koja grdosija! Skoro smo isli sa ovim bodis-om, zaglunule usi samo tako. Evo fotka Ovo crno na sredini je neka kao zastita, da mi na parkingu ne udare vratima od kola. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auspusi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Decembar 30, 2023 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Motorče ki oko lepo!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Decembar 30, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa92 23 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja. Uzet prošle godine u decembru. Od tad dodan povišeni puigov vizir i punjač. Letos izdržao sa punom opremom i dvoje ne tako laganih put do red bull ringa I letovanje po Jadranskoj magistrali. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Decembar 31, 2023 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E interesantno si zalepio ove zute detalje! Jedino oko fara (za moj ukus!) treba malo tanje ali svakako upada u oko i izdvaja izgledom od drugih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 31, 2023 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li na forumu tema o modelima gsx600f i gsx750f posto ne mogu naci? Hocu da je iscitam, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Decembar 31, 2023 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je za 750, slični su to motori, s tim što je 750 zabavniji za vožnju. Po kvalitetu i izdržljivosti su dobri i jedan i drugi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Decembar 31, 2023 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 1 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam oglas pa ako izleti neki cbf... Ovu sam cifru i dobijao od forumasa (5500eura od rbobana poslednje) tako da smatram da je ok za ovo ludo vreme. Kao sto i u tekstu pise vise bih voleo da se menjam sa nekim nasim ko me nece zavlaciti i lagati o stanju. Uradio sam dosta vise nego sto napisah, bukvalno samo kljuc u bravu i gas. Sretna nova drugari i neka vas gume drze!!! Suzuki gsx650f WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsx650f, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 43000 km, Kragujevac. Cena 5.800 € - Motori - Polovni Automobili 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16922 Napisano Januar 1 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi imao ranije CBF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 1 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, evo je Ali sada trazim noviji model, SC64 (ova sa slike je SC58) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 2 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam lep stitnik napravio, verzija No3 Od aluminijuma 3.5mm, pokrivio tako da prati uglove grane, ivice polirane, karbon u sredini (da se uklopi sa auspuhom, bice lakiran samo farbar do mene da "proradi"). Nije moguce nogom pipnuti granu... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 2 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probao da lakiram ovim sa slike ali nije to To, mora kvalitetni (tvrdi) lak! Da u dva sloja dobije dubinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 3 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gledam razlike u mapama dva modela istog motora, razlika je jedino u godini proizvodnje. Oba moja i oba znam kako se ponasaju Na plavo belom motoru je mapa -17H40 i sa njome (kroz program) poredim razlike u parametrima crnog motora (mapa -17H41) Ima tu svacega ali trenutak paljenja je interesantan, evo procentualno retardacije u neutralu! Aj malo da prosirim, Svecica pali u taktu kompresije, vreme "okidanja" se meri u stepenu radilice tik pred TDC. E sad, taj trenutak okidanja moze da se dogodi ranije (Advanced timing), to prevedeno znaci da svecica pali ranije, to se u zargonu, bar oko mene, zove "dugo izgaranje". Na taj se nacin izvuce jos koji konjic, vise snage u vecim obrtajima, niski i srednji bas i ne vole raniju varnicu! Nasuprot tome, retardacija znaci da svecica pali kasnije u taktu kompresije, kada je klip za koji stepen blize TDC-u. Ovo rezultuje (ne ostavlja vremena) za dodatne detonacije a posle varnice (smanjuje buku motora, takozvani "engine knock") Vise snage pri nizim obrtajima. Na plavoj Suzani paljenje u leru je prilicno retardirano (ha, ha kako zvuci ), na taj su nacin odradili da masina "samo suska", ova crna je agresivnije trimovana ali razliku u zvuku nisam primetio. Kroz brzine kontra stvar, crna je vise setovana za srednje obrtaje dok je plava potentnija u visokim obrtajima. Ali! Da bi to nadomestili, ova poslednja verzija gsx650f-a ima 300 obrtaja visi limiter! Nadam se da nisam zamrsio, meni je ovo interesantno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 5 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drugariiii, sutra stize 44MCB19NB radijalni cilindar kocnice Jedva cekam! Naruceno i lonce sa nosacem iz Mladenovca, jedino za sta moram zivaca prikupiti je set za reparaciju (mozda nije ni potreban) iz engleske. Zivo me zanima kako ce pumpa sa 19 klipom raditi na motoru koji poseduje ABS, kljesta su Nissin fiksna (aksijalno srafljenje) sa po 4 kipa (radijalna pumpa ne ide na plivajuca kljesta!). I fabricka pumpa zaustavlja super, nego dosadno... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 5 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zalepljen karbon i izmedju delova tankpad-a, nekako tu jaknom trljam i matiram! Ispolirao pa zastitio debelom folijom, uklopilo se super. Ovaj deo koji butinama sa strana takodje dodirujem potpuno je zasticen. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Januar 5 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba providna folija da izlepim, polirao i opet se vide risevi, u blek glasu traze za parce folije ko da je pozlata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 5 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam parce ovog karbona platio 2500din (60x110cm) Ima i providna ovde gde kupujem ali nije ovako debela, ima karbon crni,sivi, beli... Crni imam da ti dam. Lepio sam zastitnu foliju za tablet ali i ona je oko 2000din u winwin-u bila, 15x25cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Januar 5 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovi traze 50 eura samo zalepe bocno. Ima iskopam tu foliju sto koriste pa cu lepim sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2566 Napisano Januar 6 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio neku foliju deblju, kažu same regeneriše sitne ogrebotine u 3M prodavnici. Planirao da zalepim na rezervoar gde kačim tank torbu. Odustao i kupio manju tank torbu sa prstenom na čepu, da ne dodiruje metal. Mislio da foliju stavim na te bočne delove. U međuvremenu naletim na Aliju na namenske nalepnice ali za neki drugi model. Malo prepravio oblik i OK radi posao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2566 Napisano Januar 6 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 12. 2023. at 13:35, N.F.S. je napisao: Rekoh da klikem i sebi par... Zem, vidim samo crvene ima 1157 (ove nama trebaju), bele su 1156, nadam se da si prave porucio. Stigle sijalice, bele. Probao ih na rezervni aku i rade dobro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2921 Napisano Januar 6 Drug član, 1713 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZEMZEM je napisao: Ja sam kupio neku foliju deblju, kažu same regeneriše sitne ogrebotine u 3M prodavnici. Planirao da zalepim na rezervoar gde kačim tank torbu. Odustao i kupio manju tank torbu sa prstenom na čepu, da ne dodiruje metal. Mislio da foliju stavim na te bočne delove. U međuvremenu naletim na Aliju na namenske nalepnice ali za neki drugi model. Malo prepravio oblik i OK radi posao. Gde si uzeo, orakal ili negde drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 6 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigla pumpaaaa (Dok sam cistio i sklapao postexpres donese i lonce, original nissin ali ga necu koristiti, em veliko em zuto i ruzno, narucicu novo!) Sve je u savrsenom stanju, evo kako izgleda rasklopljeno pred ciscenje u UZ kadici, rucicu sam imao pazzo koja je od R6 ostala, zavrsice posao dok ne nadjem neku lepsu. Evo i sklopljeno, unutrasnjost (ko rastura) pumpe, klip, gumice podmazivati samo kocionom tecnoscu (ja koristim motorex 5.1), pokretne delove spolja, na rucici, klizni klin moze nekom od tovatnih masti (kod mene LM47, izvrsna, dugo ostaje na mestu). Probati necu do proleca vrv, dok sve kompletiram i vreme dozvoli voznju. Radijalni klip od 19mm je pandan aksijalnom 17mm... Strah me je samo da pumpa svojom snagom ne aktivira ABS prerano/prelako. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 6 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E, po kutijama sam nasao i odgovarajuce crevo (za do racve), ostaje da nabavim lonce i njegov nosac. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...