N.F.S. 21750 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sediste! Nize je i dohvatam zemlju punim stopalima. Proba sledi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5559 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, N.F.S. je napisao: Uzeo sediste! Nize je i dohvatam zemlju punim stopalima. Proba sledi Javljaj utiske. Ja ga merkam na aliju vec odavno, ali mi nesto nije ulivao poverenje pa sam odlagao naručivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio i platio 2 stiglo jedno! Poslao kinezu stanje, cekam odgovor Javljam naravno kakav je osecaj, samo da se puta dohvatim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga gledao već neko vreme... Probaj (oprezno) da li je moguće da se "kešaš" u krivini tj. da li hoće da ide za dupetom ili stoji na svom mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 (promenjeno) Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2021. at 6:07, N.F.S. je napisao: Pumpa goriva (opet, ti si bese rasturao). Ima li neku gresku upamcenu, jesi li proverio kodove? Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Samodijagnostika kaže TPS nije na mestu, krenuću od njega. Promenio Jun 3, 2021 član Gile_Extremeboy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije to problem sigurno, na isto sam mesto postavio i kod sebe tps, sklonio ga sa sredine (gde je kao po defaultu)... Voltmetrom stelovao, taj voltmetar u vidu 3 crtice nije bas precizan. Ako pomeranjem TPS_a ne mozes na sredinu dovesti to znaci da na usisnoj klapni, izmedju 2 i treceg cilindra moras podici blaaaago ler! Nemas ti tu goriva rekao bih ovako na daljinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, treba ti T20 torex sa rupom po sredini... Ja ga nisam imao pa sam dremelom napravio rez i odvio bez problema TPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Doterao sam TPS na sredinu ali opet ništa, sve je isto, samo njega nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Nije to problem sigurno, na isto sam mesto postavio i kod sebe tps, sklonio ga sa sredine (gde je kao po defaultu)... Voltmetrom stelovao, taj voltmetar u vidu 3 crtice nije bas precizan. Ako pomeranjem TPS_a ne mozes na sredinu dovesti to znaci da na usisnoj klapni, izmedju 2 i treceg cilindra moras podici blaaaago ler! Nemas ti tu goriva rekao bih ovako na daljinu... Mislim da kad bi gorivo bilo u pitanju tj Pumpa ne bi isao na jačem gasu, jer kad malaksa Pumpa ona nemoze da postigne veće obrtaje gde treba više da gura. Elem pri prvom paljenju ide dobro u tim nižim obrtajima, dok je pod sauhom, čim se ugreje on zeza na manjim obrtajima, čak se i gasi sam kad stanes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo andrak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan TPS sekundarnih klapni, onih koje ECU kontrolise... Jedino njega i mozes stelovati. Kako si ti crticu doveo na sredinu? Povisio ler? Taj TPS do njega je skup 3 senzora (senzor pritiska na usisu, senzor temperature vazduha i TPS) i on nema mogucnost stelovanja. Nagadjamo na daljinu, posto nema ocitane greske... Jesu li stelovani ventili, koliko je presla suzana? Prljave usisne klapne, potrebna sinhronizacija... Vrati stare svecice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, crveno je taj kombinovani skup senzora (TPS/MPS/IAT), u njemu se nalazi TPS klapni koje sajlama gasa povlacis, ne moze se stelovati. Zuto, sekundarni TPS, na klapnama koje preko step motora otvara/zatvara ECU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: . Kako si ti crticu doveo na sredinu? Povisio ler? Ja sam bio ubeđen da je ovo TPS. Opustio malo srafcici mrda levo desno malo i crtica se pomerila gore dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan E a sad ono glavno, čim sam pipnuo pravi TPS motor radi perfektno izgleda kontakt ga zezao. Juhuuu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to TPS ali nema mogucnost stelovanja, nije ni predvidjen za to... Nema proslicovane rupe srafa a ne moze se zakretati ni zbog sonde temperature koja ulazi u telo... Ti si nekako uspeo da u tolerancijama pomeris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Gile_Extremeboy je napisao: E a sad ono glavno, čim sam pipnuo pravi TPS motor radi perfektno izgleda kontakt ga zezao. Juhuuu Vrhunski! Mozda je ECU zatvarao klapne, nije znao sta da radi Skini ga i ako manual kaze da ne smes, ocisti lepo wd-om ceo i vrati, obelezi i ti polozaj gde da vratis. Vracas ga tako sto otvor prvo nabacis na osovinu pa zarotiras do rupe srafa, bice ti jasno kada skines... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 3, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje klapne cele ocistio u UZ kadici, poskidao sve sto je na struju i potopio na 8 minuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Gile slušaj profesora a ne da gledaš one tvoje sisulje,posle nisam bio na času.A drugo nije to KTM nego Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Ti si nekako uspeo da u tolerancijama pomeris Kod mene sve posebno hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jun 3, 2021 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ko sve ali koja je ovo glupost sa ovim prespajanjem da se udje u Dealer Mode, ne razumem, još grdje što sto original prekidač za to košta 30€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 4, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E nervira me pistavac zmigavaca! Voleo bih da me potseti ako zaboravim da iskljucim, ne da ga slusam dok cekam skretanje. Moram da resim to. Odlozicu ukljucivanje pistavca, izlemio tajmer, moze da odlozi 15ak sekundi. Instalaciju vec imam od ugradjivanja, diode su vec na kablovima, znaci gde je sada pistavac, ti kontakti idu u stampu. Ukljucim zmigavac, oni normalno rade a tek posle 15 sekundi se ukljucuje i biper. Odoh sa klincem na trening, stavicu video kasnije On ce meni bip, bip, bip.....Biiiiip! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 4, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pipaljkom mu dajem napajanje, na to ce mesto doci zice trenutnog pistavca, onog koji je na motoru.Vreme cekanja se moze stelovati.Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 5, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam iskocio (nisam "iskocio" sa motora vec kocio jako i naglo )da predje put... Nisam je zgazio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 6, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se zanimam pred trku, kupio juce boju i lak... Trebalo po jedan "prsk" iz pistolja ali boja se mora kupiti po 200ml. Posto nije radila farbara gde kupujem PPG boje, zadovoljih se maxmayer-om. Svidja mi se kada je taj deo siv, evo kao sto mi je na F4 bilo, mada tu je i viljuska aluminijumska. Znaci farbam samo blatobran, lancobran i nosaci ostaju crni da se sa viljuskom "sjedine". Blago matiranje zelenim "skocbrajt-om", plastik prajmer, dva sloja boje pa sloj laka Na slici samo sto sam prsnuo lak, kada "zategne" bice kao staklo, sada je mlecno zamucen, svez... Jedva cekam da montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21750 Napisano Jun 6, 2021 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Van motora to izgleda ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...