GR 46 4808 Napisano Jul 17, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica kupuje za svoje mezimče Kupila bi rukohvate za suvozaca za navedeni motor i nosace kofera, zadnjeg i/ili bocnih. Fotke i cenu mozete staviti ovde ili javiti na viber broj 0677585848, a moze na PP, profil @Nolanka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da kupuje, ja sam pravio i izasli su me oko 20e, sad ako ima nekog vičnog, moze odlicno da prodje.... Mene su sluzili vise od 5god ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4808 Napisano Jul 26, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...