kokot 507 Napisano Jul 15, 2020 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Postosam tek usao u svijet motora i prije par mjeseci kupio svoj prvjenac, mnogo stvari ucim i izcitavam i vozim ali ne u poslednjih mjesec dana motor je stajao na parkingu iz objektivnih razloga nisam mogao voziti. Juce, upalio i radi normalno, zatim kada sam ubacio u brzinu bez pustanja kvacila motor se samo zagusio i ugasio se, zatim se upalila lampica za ulje. Nijesam ga vise dirao niti sta cackao, intresuje me sta su mogucnosti u ovom slucaju da li se neko susretao saovim problemom ili situacijom? Pozdrav, Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo prekidac na copavoj ako ima, drugo, sto ne verujem jer nije dugo stajao, zalepljene lamele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 16, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada upališ, pritisni kvačilo, par puta dodaj gas da se odlepe lamelice, probaj nakon toga da ubaciš u brzinu. Proveri kada je ulje menjano? Poslato preko kolena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao pre mesec dana.. Na kraju sam skapirao da nisam podizao nogaru pa je kill switch gasio motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 16, 2020 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, kokot je napisao: Nijesam ga vise dirao niti sta cackao Zezaš se, jel tako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolege rekose, proveri sigurnosni prekidac na copavoj.Ocisti malo...Nakupi se svasta tu...E da, ne bi bilo zgoreg proveriti i clutch switchI on zna da zaglaviSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17108 Napisano Jul 16, 2020 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Copava. Kod mene je bilo to da nije radila. Kod mene je princip da ne gasi kad ubacis u prvu vec kada ubacis u prvu i pocnes da pustas kvacilo ugasi ga ako je copava spustena. Prvo sam ocistio prekidac na kvacilu ali on je bio ok. Onda sam skinuo prekidac na copavoj i tu je bilo svasta. Rastavio i isprao kontakt sprejem i wd-om. Onda je proradio i sve normalno. Proveri da kod tebe ne zeza neka zica koja ide u taj prekidac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Postosam tek usao u svijet motora i prije par mjeseci kupio svoj prvjenac, mnogo stvari ucim i izcitavam i vozim ali ne u poslednjih mjesec dana motor je stajao na parkingu iz objektivnih razloga nisam mogao voziti. Juce, upalio i radi normalno, zatim kada sam ubacio u brzinu bez pustanja kvacila motor se samo zagusio i ugasio se, zatim se upalila lampica za ulje. Nijesam ga vise dirao niti sta cackao, intresuje me sta su mogucnosti u ovom slucaju da li se neko susretao saovim problemom ili situacijom? Pozdrav, Hvala na odgovorimaSpuštena ćopava.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što svi tu nogaru zovu ćopava? Jel zato što ako je ne spustiš a pustiš motor on ti padne na nogu i ti ostaneš ćopav? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, popovich je napisao: A što svi tu nogaru zovu ćopava? Jel zato što ako je ne spustiš a pustiš motor on ti padne na nogu i ti ostaneš ćopav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 17, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan može da bude prekidač dobar a da se nakupi prljavštine u samom kliznom mehanizmu bočne nogare i da se nogara ne zatvori skroz do kraja .Treba očistiti nekim klnerom i podmazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...