lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imam hondu nsr 125, i cuje se kao neko lupkanje u mašini na leru i na nekih 3-4 hiljade obrtaja, ja mislim da je tu otisao iglicasti na klipnjaci ili karike, mada motor vuce normalno i presao je oko 7.000km sa tim lupkanjem, bar dok je kod mene E sad ja bih sad zamenio samo klip i iglicasti na klipnjaci sto bi me kostalo oko 20.000 din, jer me strah da nesto ne pukne i ne napravi jos vecu stetu, zanima me misljenje od vas iskusnijih Stavio bih wossner ili prox klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма супер су то клипови, него без мерења стубљине и прихватања реалности да ти је стубљина овал ништа ниси решио. Одлуку не доносиш ти веч ситуација/стање агрегата, нема ту "ја намеравам". Ја ставке делим на ТРЕБАЛО БИ и МОРА. То што мора или че да буде или сваки даљни рад престаје.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se moze cuti na snimku https://youtu.be/9ffPlqlx-dM Kad ugasim motor ne cuje se nikakav udarac, tipa kao kad odu lezajevi radilice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Како и да је, план је да средиш машину. А шта све треба да се среџује то чеш да видиш кад растуриш. Стојим на располагању за сва питања.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me samo jel bi bilo u redu da se zameni samo klip ako je cilindar okej, bez razbusivanja cilindra i otvaranja bloka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Цилиндар је никасил у оригиналној изведби и нема разбушавања. Ако веч није хилзнован скоро сам 100% сигуран да је преко дозвољених мера. Ако нисам у право онда ти си "сретна коцка".Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je preko dozvoljenih mera sta mi je ciniti? A da je hilznovan, ne verujem jer je ipak 2t i ima prelivne kanale pa je teze napraviti hilznu, ako ne gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја их хилзнујем, радим канале и све остало. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3102 Napisano Jul 14, 2020 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Својевремено на мојој ТЗРки узрок је био овалан цилиндар, наравно бушен колко не може Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukavb 25 Napisano Jul 14, 2020 U prolazu, 66 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda NSR125, Honda CBR600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi koštalo hilznovanje i odakle si? Ja sam nesto gledao na yt kako prave hilznu za 2t, pa se mislim ko ce se bakcati sa ovim kanalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 14, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам из Македоније тако да тешко долазим ја у комбинацију.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Hilznovanje je oko 100 evra da se uradi kako treba. Bar je toliko bilo kad sam se ja raspitivao. Isto je bio nikasil cilindar u pitanju. Imas neke varijante i za 30-40 evra, ali... E sad, nece da ide nikad vise kao sto je isao dok je bio nikasil, ali to mu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Jul 15, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иде исто али режим вожње и проценат уља није ист. Морам да нагласим да и матерјал хилзне игра огромну улогу. Гус за хилзне мора бити богат графитом, много често мајстори користе гус намењен за сицеве вентила који има много мало графита и је тврд што није мерило за добру хилзну. И хилзна мора да буде што може тања да би се температура пренасала слично као код никасила и .......Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...