mrle 9261 Napisano Jul 28, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3261 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam nasao na netu, u pitanju je air bag ulozak koji mozete nositi ispod ili preko postojece jakne. Da li je neko koristio, video, da li se isplati da se naruci? https://www.airbagvest.com/product_info.php/cPath/27/products_id/34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Jul 28, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno izgleda, ali ne vidim šta sve štiti. Možda je dobra i da se nosi leti preko majice, po gradu, ako pruža dovoljnu zaštitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 19 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... 200 bakova ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 39 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da ce se staviti na predlog zakona da obavezna oprema za motore pored kacige podrazumeva i posebne jekne koje se u slucaju sudara ili pada naduvaju kao airbag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Octobar 25, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo demontracionog videa jedne takve naprave: U pitanju je proizvod firme T-RAPS ili Taichi Racing Airbag Protection System. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 25, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan U 3-T Racingu u Balosavi sam video i jakne i prsluke sa AIR BAG-ovima i super izgledaju, od cena se secam samo da su jakne bile od 20000 ili bese 30 000, ubite me al mi je secanje izbledelo.Mislim da je prsluk sa ovim stvarima zlata vredna stvar.Sad sam dosao iz Louisa i zacudio se da toga tamo nisam video ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, taj Airbagvest je kopija Hitair-a, mislim da su ih cak ovi i tuzili....evo link do clanka na net-u: http://thekneeslider.com/archives/2006/09/12/airbagvest-website-scam/ Inace, Hit-air jakne imate zastupnika u Beogradu, ima i taj prsluk koji se moze nositi preko svega. Evo linka: http://www.fivadoo.com/ Tu imas istaknute i cene, pa pogledaj. Pored toga, odusevila me ponuda rukavica (posebno, ima ih za svacije potrebe, pogotovo za cross/supermoto ), kao i ostale ponude firme Hi-force, koju isto zastupaju...bilo bi znimljivo otici i videti kako to izgleda... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pocelo je, sad ce se vrlo brzo razvijati taj program zastite motorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavestim one koji prate Air-bag jakne, da se naduvavaju za 2 stotinke i da je trenutno naj vece snizenje letnjih Air-bag jakni...20 000 din. Cene na sajtu nisu toliko validne jer u zavisnosti od izmene modela opadaju ili skacu. Trenutno su uradjeni novi modeli koji imaju i GRUDNI protektor a cvrstoca ili jacina pritiska je blizu 2 Bara. www.fiva.co.rs Takodje su u ponudi i naocare koje su koriscene u poznatim filmovima...Nemoguca misija,Terminator i trenutno su ne unistive.Na temi o naocarima postoji i par klipova Srdjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Air Bag jakna ili prsluk Aktivacija 2 stotinke, Pritisak 2 bara Stiti Grudi, celu kicmu, vrat, rebra, stomak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da ce se staviti na predlog zakona da obavezna oprema za motore pored kacige podrazumeva i posebne jekne koje se u slucaju sudara ili pada naduvaju kao airbag. to nema nigdje u svijetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da zakonom nemoze to da se uvede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...