Jump to content

Moto Zajednica

POMOC....automat alnasera za suzuki 600

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 106 postova

braco treba mi polovan automat paljenja (alnasera ) za suzuki rf 600, mada kazu da pase i sa  bilo kog 600 cak i sa 750, ima 4 zice i neke 2 glavne , takodje ima i osigurace na sebi ....molim vas ko ima neka se javi

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Imam ja jedan od neke starije Yamahe,dao mi neki tip ako mi zatreba ili da mu prodam. I meni je bio crko pa sam ga zamenio ali sam stavio drugi,ovaj mi nije pasovao.Inace ima 2 zice (tanke za + i -) a glavni debeli kablovi idu pod sraf.Nema mesto za osigurac. Ako ne nadjes,javi mi se da ti posaljem pa ga ubudzi nekako

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

jbg standardni su sa 2 tanke i 2 debela,mada kod tebe te 2 viska moguce da samo idu preko osiguraca,trebalo bi ispitati,tako da bi mogao osigurac staviti posebno a automat bilo koji da nadjes samo da fizicki moze da se smesti,ja sam par puta syavljao sa kineskih skutera i radi super a jako su jeftini,kod ovih sto popravljaju  skutere kosta polovan oko 10 e nov je mislim oko 20....

deo kupljen, hvala svima na odgovorima, p.s( nov kosta 20e i standardan je uglavnom za sve modele) birajte gde kupujete da ne ispadnete kao sto jedan rece "ovce za sisanje", jer su mi neki prodavali taj deo i do 100e

• Svrati ponekad, 430 postova

Jedna stvar mora da se zna kada se govori o/ ovcama za sisanje/,postoje orginalni delovi i kopije,postoje novi i polovni.Taj automat orginalni nov znaci Suzukijev kosta u nemackoj 70e+% da se donese,ako ti je neko ponudio nov za 20 onda to nemoze da bude orginalan i to onda treba da se kaze jer je razlika ogromna.Imas orginalno ogledalo koje za japanca kosta 80e i koje se netrese ni na 280 a imas kopiju sve isto kosta 50 i nemozes da gledas na njega preko 150 a ono jos jeftinije moze i da ti ispadne u voznji.Ja sam za moj motor platio regler nov suzukijev 250e a postoji kopija tog reglera 70e privatna.Samo toliko da se zna da postoje ne ovce za sisanje nego ljudi koji nabavljaju orginalne delove i oni koji nabavljaju jeftinije kopije.Pa kako kome odgovara

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

koliko para toliko i muzike...mada uglavnom i kopije zavrsavaju posao...

najbolje uzeti orginal,ali kada se nema...mora se snalaziti

naravno da postoje , itekako , vecina nas to zna kad ode kod majstora, neki majstori sa kapije vicu 50-100e! pa koju ovcu osisaju , ja mislim da i ti to vrlo dobro znas, ne kazem  ja da  je ovo mozda kopija, ali za istu tu kopiju neki traze kao sto sam rekao i do 100e...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja