daky20s 0 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zanima me da li moze se cariniti motor 97 godiste u srbiji? Koliko sam citao na stranici carina.rs , motori ne moraju da ispunjavaju EUR3 normu kao putnicka vozila. Da li 100% moze da se carini motor Yamaha 600ccm 1997 Godiste? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Može. Pozovi nekog od špeditera, pošalji mu saobracajnu da ti izračuna koliko bi koštalo. I da li je motor u Srbiji ili inostranstvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daky20s 0 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, da li znas koji Spediter vrsi carinu za motocikle? Nasao sam brdo Spediter za putnicka vozila, inace kupio sam u austriji motor I hocu da ga carinim u srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki spediter radi,pozovi bilo kog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...