Makica 10 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je devojka savladala menjanje brzina,voznju,ponasanje u saobracaju i neke osnovne stvari,onda preporucujem Yamahu MT 03! Probala sam motor zahvaljujuci jednom kolegi koji je hteo da se malo zamenimo (razlog je lep...kopkalo ga nesto , i posle par km voznje samo mogu da kazem da je motor idealan za pocetnike!!! Lagan je,upravljiv,nije ostar na gasu ali lepo povlaci,ma tako lako se barata sa njim da imate osecaj da ste se rodili na njemu. A za grad je isti kao bicikla..znaci idealan! Sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Razne devojke i razni motori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markorr 0 Napisano Octobar 15, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: KS Motocikl: gsxr 600 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Devojka i R motor, pun pogodak u iz kog god ugla da gledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan Sachs Madass 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Octobar 16, 2011 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dve godine kasnije.... Onaj koji moze da podigne ako je pocetnica. Kasnije ce vec sama odluciti sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Octobar 24, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 15, 2013 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Kroz priču, čuo sam da se najbolje snalaze sa ovim...a mogu i da ga podignu, kad padne. Mala šala ! Bilo koji custom ili naked od 250ccm i nema greške, za početak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teka 1 Napisano Maj 27, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: hehe Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam 14 godina trazim neki motor,kros .Ovde sam videla predloge ali mi se nimalo ne svidjaju coperi najlepsi su mi sportski motori medjutim ja to ne bih mogla da vozim ok su mi modeli kao kros i supermoto ,mislim da bi meni odgovaralo 125ccm, ima li neko neki predlog? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Teka said: Ovako imam 14 godina trazim neki motor,kros .Ovde sam videla predloge ali mi se nimalo ne svidjaju coperi najlepsi su mi sportski motori medjutim ja to ne bih mogla da vozim ok su mi modeli kao kros i supermoto ,mislim da bi meni odgovaralo 125ccm, ima li neko neki predlog? Izvini, ali trenutno ne mozes da vozis nista u saobracaju, posto imas samo 14 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teka 1 Napisano Maj 27, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: hehe Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, hard_rock je napisao: Izvini, ali trenutno ne mozes da vozis nista u saobracaju, posto imas samo 14 godina Posto zivim na selu ima puno mesta na kojima nema automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Teka said: Posto zivim na selu ima puno mesta na kojima nema automobila Jedino ako ces da vozis van javnog puta, znaci po nekim zemljanim putevima itd. onda jedino neki cross ili enduro motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 27, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imas i u luna parku one vrteske gde mozes da izaberes motor. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 27, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Gde nema automobila i na selu a sa 14 godina:Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: Gde nema automobila i na selu a sa 14 godina: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 28, 2017 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan90 133 Napisano Maj 28, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Gardinovci Motocikl: CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od svoje 11-12 pa do 18-e godine vozio motore bez dovzole (automatik, T14M, Quingqi QM200), tako da ne vidim zašto bi ismevali pitanje? Slažem se da ne treba propagirati kršenje zakona, ali zato je neko napomenuo da može voziti van javnih puteva. Svaku veštinu, pa i vožnju je bolje usvojiti što ranije, zato što mlad čovek brže uči. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eraser 6 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno ako bi nasla dobrog ATX-a on bi ti sasvim lepo sluzio da naucis kako se vozi motor a plus je sa brzinama tako da ces i to na vreme onda savladati. Nisu skupi i za njivu dusu dao A mozes naravno po putu mada to izbegavaj. 125 ti ne preporucujem da odmah kupujes jer je neces legalno moci voziti do 18-e a atx mozes sa 16 ako se ne varam i ako nesto nisu menjali. I apenac ti ne bi bila losa opcija. To nisu skupi motori da probas da li ce ti se uopste voznja i svideti a da ne bacis trosis neke velike pare.U svakom slucaju uvek treba krenuti redom tako da bi ti verujem svaki kolega za prvi motor preporucio 49ccm 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DućaTemerin 66 Napisano Maj 28, 2017 U prolazu, 83 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, matori ljudi pa nemaju pametnija posla nego da zezaju dete. @hard_rock i @Stevan90 vama svaka cast sto ste barem pokusali da pomognete. Sto se tebe @Teka tice, uzmi neki cross motor koji mozes voziti van puteva. To sto zivis na selu ne znaci da treba da vozis po putu, ne zbog zakona nego zbog sebe i svoje bezbednosti kao i bezbednosti drugih. Sa druge strane selo je, nadji atare, njive, kanale pa se zanimaj tako. Samo obavezno kaciga na glavu i srecno sa kupovinom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 29, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan DucaTemerin, matori ljudi ne zezaju nego kuci imaju decu pa znaju nesto vise o tome. Devojcica od 14 godina treba da razgovara sa tatom o kupovini motora. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Maj 29, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan O ja glasam za ATX, samo da ima nekoga ko ce da odrzava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Maj 29, 2017 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, beše tema motor za devojke - videh u inostranstvu devojku na nindži 300, super. Što se tiče drugoga, uobičajeno, mada nelegalno, beše da se vozi automatik sa 14 (čak su i u O.Š. bila neka takmičenja na kojima su ga osnovci vozili, ako me sećanje ne vara), a i mi smo bili nečija deca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andric_Ivo 9 Napisano Jul 11, 2017 U prolazu, 40 postova Lokacija: Krusevac, Beograd Motocikl: BMW 1200gs, Yamaha Fz1, dva puta Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan Jako je neprijatno kad se neko sali na racun devojcice od 14 god. On 5/29/2017 at 10:20 AM, Mikulanac said: DucaTemerin, matori ljudi ne zezaju nego kuci imaju decu pa znaju nesto vise o tome. Devojcica od 14 godina treba da razgovara sa tatom o kupovini motora. Devojcica od 14 godina sigurno nece sama kupiti motor. Tako da to sto "treba da prica sa tatom" je nadam se jasna stvar i ne treba je isticati. On 5/27/2017 at 9:06 PM, Teka said: Ovako imam 14 godina trazim neki motor,kros .Ovde sam videla predloge ali mi se nimalo ne svidjaju coperi najlepsi su mi sportski motori medjutim ja to ne bih mogla da vozim ok su mi modeli kao kros i supermoto ,mislim da bi meni odgovaralo 125ccm, ima li neko neki predlog? Od 10e godine vozim motor. Evo ima vec 14 god. kako mi je to omiljeni hobi. Ja bih savetovao cross. Ne postoji motor koji moze bolje da te nauci ovom "hobiju". Kasnije kad napunis godine za dozvolu mozes da razmisljas o drugim motorima ako se budes odlucila za cross ili neki hard enduro mozes da otvoris posebnu temu i potrazis savet. Jer, siguran sam, ima puno ljudi koji mogu reci nesto pametno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teka 1 Napisano Jul 26, 2017 U prolazu, 3 postova Lokacija: hehe Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2017. at 15:25, Andric_Ivo je napisao: Jako je neprijatno kad se neko sali na racun devojcice od 14 god. Devojcica od 14 godina sigurno nece sama kupiti motor. Tako da to sto "treba da prica sa tatom" je nadam se jasna stvar i ne treba je isticati. Od 10e godine vozim motor. Evo ima vec 14 god. kako mi je to omiljeni hobi. Ja bih savetovao cross. Ne postoji motor koji moze bolje da te nauci ovom "hobiju". Kasnije kad napunis godine za dozvolu mozes da razmisljas o drugim motorima ako se budes odlucila za cross ili neki hard enduro mozes da otvoris posebnu temu i potrazis savet. Jer, siguran sam, ima puno ljudi koji mogu reci nesto pametno. Hvala , ja motore volim oduvek medjutim do sad nisam uspevala da nagovorim roditelje , sada tata razmislja a mama bas i nije za to ali nadam se da cemo naci neko zajednicko resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 26, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se gleda neki Tomos, APN je jednostavno savršeno rješenje ... Ako ne, onda nešto od KTM-a 65 i slično, ali to je i cjenovno puno iznad .. Mali ybr-o je također jedno od sretnijih rješenja, a tu su onda i mali cbr125, kao i "kineske" kopije u tom rangu koji su sasvim OK u toj kategoriji .. Ima popriličan izbor, nije da nema .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...