Jump to content

Moto Zajednica

Umalo da zagazim motorciklistu!!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 304 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

Danas sam bio na Zanjicama u CG da se vidim sa jednim drugom koji je dosao da roni. Ceo dan je padala kisa i negde oko 18h ja odlucih da se vratim nazad za Podgoricu. Iznad Budve, negde posle  Brajica, vozim kola u koloni, a izmedju mene i vozila ispred mene  u jednom trenutku ima jedno 50-ak metara, U retrovizoru vidim motor koji pretice kolonu i krece da pretekne i mene. Ja vozim negde oko 60, malo usporavam i sklanjam se desno koliko mogu cisto da mu napravim malo mesta jer ulazimo u desnu krivinu, puna je, uzbrdica, vlazan asfalt i potpuno je nepregledno. U momentu kad je njegov zadnji tocak dosao ispred mene, pocinje da proklizava (zadnji), motor pada na desni bok, a vozac preko motora i kliza jedno 5-6 metara u stranu. Sreca pa sam malo usporio, kocim  i na njegovu i moju srecu, kad sam stao dotakao sam motor koji je lezao na putu, bez stete za njega i mene. Izlazim iz auta, trcim do coveka, koji je vec ustao, kaze da muje dobro i izvinjava se. Ja se tresem, jos mi je u glavi slika kako gazim coveka. Jebes izvinjenje, samo kad je covek dobro. Podginemo motor, manje vise sve ok, covek sede na motor i bukvalno odlete!!! Cak se ne secam koji je motor, mislim da je CBR, svajcarske table...

Ovo je bilo za dlaku!!! Jos sam napet....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ufff, ćuti da je dobro prošlo. Verovatno je imao gumu koja nije baš bila za kišu, ali onda nije morao da vozi tako brzo.

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

eto ti si biker pa si stigao da ga vidis jos u retrovizoru da je poceo preticanje kolone, pa si se pomerio udesno da mu napravis mesta, pa si usporio - i hvala bogu sve se dobro zavrsilo. da je srece da svaki vozac koji polaze za B prvo vozi neko vreme A pa bi onda svi bili daleko bezbedniji.

• U prolazu, 99 postova

i krivi vozaci auta ;D zato sto budala nezna sta je mokar kolovoz  ???

:D a zna da moze da pretice kolonu ???

blago tebi i hvala bogu sto ga nisi zgazio

okrivili bi te  opet auto ;D ;D ;D nesavesan vozac

Iskustvo sa kolima veliko  :) Ali sa voznjom motora malo ;D

Samo kad je dobro ispalo. ne zasluzuje covek da pogine zato sto je napravio jednu gresku. Samo se nadam da ce pamtiti ovaj pad...

• Svrati ponekad, 343 postova

... bela linija  ;)

Najklizavije moguce bijele linije na svijetu su u Crnoj Gori!

Ja sam u nedelju napravio 150km po kisi i to onoj prvoj, dok je asfalt klizav od ulja, benzina i prljavstine. Jeste da sam se smrzao i skvasio, ali nema veze, iskustvo, iskustvo. Bijele linije su brrrr...

Izuvaju iz cipela...

Kopljas, da nisi mozda bio sa Igorom Dragutinovicem?

Jesam vozio jednog momka od Budve do PG ali ne secam se kako se zove, znam da je iz Niksica. Stopirao je pa stadoh coveku.

Taj dan je bio bas zeznut. Prvi put sam isao od Zanjica, preko Budve do Cetinja i vratio se odmah u Budvu i naletim na motor i onda sam predvece isao nazad za PG i naletimo na sudar, Jaguar i Mercedes, bas zestok udarac, na izlasku iz ostre krivine sa punom linijom...

A bele linije su klizave, ja umalo nisam obrisao pod sa skuterom, na pesackom prelazu na semaforu kod Milenijuma, sa strane NLB banke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja