laki 6 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan model je te610 1999 godiste dobijam je kao zamenu za moj tt,znam da ima oko 80ks preradio bi je u supermoto nego cuo sam da nije za dalji put ni za grad tj.da joj se ulje menja na dva sata voznje a klip i karike na neznam koliko.Jel ima neko tacne informacije u vezi nje koliko prelazi pre nego sto se menja klip i radi generalna na masini i dali moze za duzi put.Ista je kao ova sa slike samo ima usd viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan za duzi put... zavisi od sjedista ako je preusko,onda ce ti sigurno biti neudobno. rodjak mi ima novu 510SM i njegova su iskustva katastrofa na duze... sto se tice pouzdanosti,to ne znam njegov je nov. ali kako taj motor dobro ide... ja sam odusevljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan neudobno je sediste i na mojoj yamahi ali zato bez problema odem 300km sa njom a ulje menjam na 3000km, ako ovde mora da se menja na svaka dva sata to je onda sranje,ja se sat-dva vozam po gradu i sta dodjem kuci i moram da menjam ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa sta ce ti to onda. ako to tako jede klip i ulje... onda se to nemoze ni naplacati... jeste lepa, i jaka...ali neznam. jel dobijas i doplatu neku? ili glavu za glavu? nemoj da ispadne posle glava za glavic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 765 Napisano Jul 27, 2008 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Felne koje si kupio od Pedje iz Arandjelovca su od Shilje f i to su original supermoto sa Husq,tako da ih stavi na husq i vec si poceo sa preradom.Ako ima 900g ulja onda mora da se menja na svakih dva radna sata a ako ima 1600g ulja onda na 3000km.Husqvarna je extra motor za zezanje a postoji i kombinacija za delove jer delovi sa Husaberga odgovaraju 100% na Husqvarni.Motor je extra divlji ima 4 brzine i kida iz mesta, i ako si entuzijasta nije ni duzi put problematican.Uglavnom poslusaj sve savete a sam odluci da ti posle niko ne moze da kaze,JA SAM TI REKAO DA JE EXTRA, ili da se posle kajes sto si nekog poslusao.Srecno Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12211.msg165897#msg165897 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan U motor staje 1.2 ulja znaci nije lose kad si vec spomenuo felne jel znas od kojeg su modela?Hteo bi da kupim novi lancanik nazad a neznam za koji model da trazim.Inace decko bi mi ostavio sm felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ces lancanike tesko nabavljati za Husqvarnu(moraces da narucujes i cekas) ali to i nije neki problem,sta god budes hteo da menjas naruci mesec dana unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sta je rboban rekao u postu koji je naveo Srkki. On vozi Husqvarnu... Ja se u to ne bih upustao...I taj motor je daleko od 80ks...Probaj pa vidi koliko bolje ide od tvog TT-jca...pre ce biti oko 55ks... Inace, to godiste je vise qvarna nego Hus... :D: D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci ipak cu ostati na TT-a,jedino bi mogao kupiti dynojet i kn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 28, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci ipak cu ostati na TT-a,jedino bi mogao kupiti dynojet i kn To bacanje para ti ne treba, al ako te cini srecnim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...