IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Trazio i trazio i nasao sta mi treba ali se vise ne proizvodi kao i uvek,radi se o Givi viziru za Apriliju Pegaso 650 iz 2002 godine,oznaka modela D237S na njihovom sajtu pise da se vise ne pravi a i kod distributera ga nema ni za lek,e sad,stupio sam sa Ivanom Iz BG koji kao sto svi znate pravi vizire i kaze decko nije problem moze da se napravi ali mu treba takav da bi po njemu napravio,ali posto ja sve koje znam da voze Pegasa imaju mali fabricki vizir onda mrka kapa,tako da sad trazim dobrovoljca koji ima ovakav vizir da mi pozajmi,ustupi na par sati dok Ivan to odradi,placam,cascavam koliko treba,evo i slika da se vidi o cemu se radi,video sam par na moto-berzi sto znaci da ih ima kod nas.Pozdrav Svima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kolko košta tako napravljen vizir. Mene treba za TDM - a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jul 27, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sefe ako uspes da nadjes taj vizir, molim te da obavestis ovde, jer bih i ja uzeo za sebe jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 27, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ne znam videcemo kada se napravi mislim da je oko 50 eur.Trazimo i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje trazim pomenuti vizir da pozajmim na par sati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...