Overpressure 608 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Stavi balaclava podkapu kad je 25+ napolju pa ces videti kolika je razlika u pitanju sa i bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što baš "balaclava"? Mislim, što baš taj oblik, nije to proizvođač ili materijal već samo izgled otvora za oči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga nisam primetio da sam izostavio rec coolmax, to je materijal valjda od koga je podkapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sam ali rek'o da upitam, možda ti i oblik ima uticaja. A "coolmax" je vrhunska stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6072 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jamija danas još jednu u Pola. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Nedavno sam cili dan vozija sa ovom potkapom, bilo je vruće, to popodne do 32 stupnja, ni u jednom trenutku mi ispod kacige nije bilo vruće. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Septembar 26, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da preporuči konkretno ovde kod nas neku potkapu za letnje dane može i za zimu da nema debele šavove one, takođe bi bilo lepo da može da se prebaci preko glave samo a nos da se oslobodi, malge naočare kad je sve pod fantomkom Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2638 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Barelu ove Coolmax koje se pominju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Septembar 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onu potkapu iz Lidla skroz je ok a i nije bila skupa, ako naletiš na to kupuj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17227 Napisano Septembar 27, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Biker-Boy je napisao: Ja imam onu potkapu iz Lidla skroz je ok a i nije bila skupa, ako naletiš na to kupuj Ja imam tu iz Lidla i dobra je, kada se pojave uzeću još par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da preporuči konkretno ovde kod nas neku potkapu za letnje dane može i za zimu da nema debele šavove one, takođe bi bilo lepo da može da se prebaci preko glave samo a nos da se oslobodi, malge naočare kad je sve pod fantomkom Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkNaočare magle ma šta god imao. Dobro došao u klub "maglenki". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Septembar 27, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim neku koju sam kupio za skijanje, deblja je plus ima ojačan deo oko usta i nosa i nikako ne mogu da izbacim nos. A pritom šavovi mi se ucrtaju po čelu i obrazima po 20min. Pa sam hteo da nadjem neku koja je tanja u ima pljosnate šavove. A što se tiče naočara, pokušaću sa sočivima da vidim kako ide Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Septembar 28, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Barelu Oxford CoolMax i odlicna je. Ne vidim razliku u temperaturi sa i bez. Bio sam generalno protivnik potkapa jer sam koristio pamucnu i bilo mi je vruce u njoj. Ne kloristim je ni sada svaki put ali na duzim voznjama da. Izuzetno je tanka i prakticno je ne osecas na glavi i jedina mana joj je sto se ucrtavaju savovi na licu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1180 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2020 at 9:24 AM, el classico said: Svaki taj materijal ima specifične karakteristike koje, ovisno o godišnjem dobu i vanjskim temperaturama, uvjetuju izbor potkape. Za vrućine je dobar izbor coolmax, merino vuna ili svila jerbo jako brzo odvode vlagu van pomoću ventilacije kacige, brzo se suše i ne absorbiraju neugodne mirise. Za hladne dane windstoper-neopren. i za toplo i za hladno, meni je najbolji gore-tex koža diše, leti hladi, zimi greje, vetar ne propušta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam očekivao da će se nakupiti ovoliko odgovora i komentara...elem,za kacigu je mnogo bolje sa podkapom (lakše je održavanje) al po gradu, sa malom brzinom, semafori, gužva...skuvao sam se redovno. Doduše, ima tome već neko vreme jer od skupa na sajmu u NS-u nisam ni vozio. U svakom slučaju, ja sam za potkapu/podkapu, kako kome drago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 22, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Iz razloga lakseg odrzavanja kacige uvek sam pre za voznju sa podkapom, a i sto jes jes...lakse navucem kacigu, lakse je i skinem. Leti upije znoj, a u hladnijim danima ako je dovoljno duga stiti vrat od hladnoce...dakle po meni uvek potkapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...