brnio 84 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam izduvne grane sa komplet auspusima od nekog Harlija u jako dobrom stanju, pa sam mislio da nešto nabudžim na moju hondu kako bih dobio bolji zvuk. Ali standardni problem malog tržišta opet uzima danak. U Podgorici nisam našao majstora koji bi se prihvatio posla. Jedan mi je rekao da postoji problem sa varenjem cijevi jer će tu da pucaju. Na hondi je auspuh izveden iz jednog dijela, grane sa "topovima", dok su kod Harlija topovi spojeni šelnama. Treba mi pomoć, što i kako uradit, po mogućnosti da bude moguće vraćanje fabričkog auspuha zbog tehničkog. Ako je neko radio nešto slično neka iznese utiske. Ili mi je pametnije prodat ove pa tražit nešto drugo? I usput da pitam od kojeg bi ovo Harlija mogao bit auspuh, ja sam po netu tražio ali nisam uspio tačno nać od kojeg je modela. Evo slika auspuha i moje hondice na koju bih probao ovu inovaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 3, 2020 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je od Harley Davidson Softail Fat Boy. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaM93 28 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 21 postova Motocikl: Harley Davidson xl883l Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je auspuh od Fatboya 00-06Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 626 Napisano Jul 5, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kvariti hondu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Jul 9, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2020. at 6:59, john314 je napisao: Nemoj kvariti hondu Poštovaoče lika i djela HONDA , potpono sam saglasan sa tobom, tako će i biti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam zadovoljan i zvukom i izgledom. Stari, originalni se čuva, nikad se ne zna. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 8, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, sjajno izgleda jel bilo prekomplikovano srediti ga? Ja imam isto neoriginal dvocevni auspuh na Shadowu, nisu mi oko toga pravili problema na tehnickom nikada. Ali zato obavezno skidaj bisage i crash bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bilo igre oko gornje cijevi morala se savijati na blago "S" kako bi se zadržala paralelnost topova jer su grane preblizu. Za sada sam ga dva puta registrovao sa bisagama i chrash barom bez problema. Topovi nisu otvoreni pa mislim da neće praviti problem zbog buke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejaboss 8 Napisano Maj 25, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Brezovica, Strpce Motocikl: Marauder VZ800, Tomos Prijavi odgovor kao problematičan Modifikacija izgleda ekstra, jesi li zadovoljan zvukom? Da li su ti auspusi otvoreni ili ima prigusivaca? i jos samo jedno pitanje, gde da ja nadjem za moj suzuki marauder vz800 neke slicne auspuhe jer trenutno ko da vozim skuter (bez uvrede za skuterase)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je puno ljepši, dublji... Nisu otvoreni već imaju neke prigušivače. A probaj ih potražiti po oglasima ili na kakvoj "buvljoj" pijaci. Ljudi svašta prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Medomedobegonja 1 Napisano Mart 9, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Fino si to uradio svaka čast, ja imam heritage prije koji dan 30g star ali na njemu je sve original ali bih ja prominio topove, i ovaj ima lipi zvuk ali bih htio malo glasnije. Javi se ako imaš volje dođi do drniša da se družimo vozimo jedemo i pijemo, ej ja sam kupio najnoviji inverter tig zavarivanje šta ti zatreba tu je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...