milance80 1 Napisano Jul 25, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je ovakav taster, za suzuki k6, u pitanju je taster sirene ali identican je po obliku kao i taster za ablendovanje? ne isplati mi se da kupujem celu komandu koja kosta vise od 150 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam u NS-u na moto susretu sreo jednog lika sto je prodavao polovne delove za motore i od njega sam kupio komplet tu levu komandu od neke honde za 1000din cinimi se da je lik iz temerina ili kaca. Pogledaj kod nekog sto prodaje polovne delovenaprimer kod chabe iz sente 063529524, ili nekog drugog garant pase od vise modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu drugara, skoro je menjao komplet komande na GSX-u 750 (inazuma), mislim da mu je ostalo viska to dugme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ajde pogledaj pa mi avi molim te, mislio sam da budzim neko dugme od skutera ali ruzno bre izgleda a sirena mi treba kao leba, ima manijaka po gradu... znate vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...