Janjke 42 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam se namucio dok sam ovo pronasao pa reko vama muke da skratim..... Mislim nije reklama vec hocu ovim nekako da pomognem ljudima sa foruma..... Ako nekome trebaju nalepnice za motor ekstra kvaliteta,da vam uradi po zelji i da cena bude i vise nego korektna.... 0637377283 CACAK ali decko salje city expressom dalje .... delovi iz louisa 0642874540 Beograd dalje... za plastike poznati Brrka 0658230921 Mladenovac dalje.... Gume ako nekome trebaju takodje koretan lik koji prodaje super polovne gume za korektnu cenu.... 0641676770 Sabac , takodje salje robu city expresom dalje.. delovi polovni .... 0643389426 063520249 e delove jos nisam kupovao ali su mi ortaci prepoprucili ove brojeve tako da za ovo jos nista ne znam ali ne sumnjam da je i to ok salju robu city expresom i ne znam odakle su tacno dalje.. ako vam je potreban vulkanizer povoljan a i vise nego korektan takodje 0643232258 Mladenovac ali vredi preci i vecu kilometrazu ako ste dalje jer je lik bez greske ..... I to bi za sada bilo to.... Mislim da ce ovo mnogima pomoci....znaci ovo su provereni ljudi koji su korektni po svakom pitanju ..... Jos jednom nadam se da sam ikako pomogao sa ovim informacijama i brojevima.. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Jul 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za trud, ali bilo bi lepo da napišeš i u kojim se gradovima nalaze ovi ljudi jer verujem da nekom iz Niša malo znači dobar vulkanizer u Novom sadu, a da ne bi zvali za džabe i bez veze cimali ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sefe ispravio sam.... Hvala na pohvali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Jul 25, 2008 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veoma korisno-svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...