djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesec dana kako sam procitao test u tada novoj Motoreviji (HR izdanje Motorrad-a). U pitanju je uporedni test sledecih motora: Ducati 749s Honda CBR 600RR Kawasaki ZX-6R Suzuki GSX-R600 Triumph Daytona 675 Yamaha YZF-R6 Posto ceo test ima 10-12 strana (napravljen je veoma ozbiljno, jedan od najkvalitetnijih koje sam procitao), mrzelo me je da skeniram sve. Evo samo epiloga. Verujem da ce nasi prekookeanski drugari da budu zadovoljni :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djuro =D> Samo su se malo zeznuli za potrosnju na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Jun 8, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan U ovogodisnjem Moto Pulsovom testu klase 600,pise da na stazi trose oko 10l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dubaibike 0 Napisano Jun 8, 2006 U prolazu, 41 postova Lokacija: dubai Prijavi odgovor kao problematičan generalno se izvrsioci testova i autori mnogih svetskih moto casopisa slazu da nikad nije bilo teze napraviti poredak u klasi 600 nego ove godine.Sve su to sjajni motori i mislim da samo vrlo iskusni vozaci mogu osetiti razliku. Kad bih ja uzimao R motor,to bi definitivno bio Suzuki gsx-r 750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne stranice za one sa trkackim aspiracijama: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 8, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovogodisnjem Moto Pulsovom testu klase 600' date='pise da na stazi trose oko 10l.[/quote'] To je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10341 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 4560 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan i ode u Moto Cyclest je ima isti test samo su ubacili GSX-R 750(jer je po AMA pravilniku dozvoljeno trkanje u klasi 600ccm),Kawu 636 ali bez Dukatija 749. I rezultat je isti sta se tice prvog mista :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 8, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pravo iznenadjenje :shock: Ovo stvarno nisam ocekivao... =D> za Triumph Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10341 Napisano Jun 8, 2006 Drug član, 4560 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pravo iznenadjenje :shock: Ovo stvarno nisam ocekivao... =D> za Triumph Da nisu otplisali prototip koje je triba imati 200+ks sa 1300ccm nebi bilo 675.........i eto nisu se zeznuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 9, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam ove testove, a pobeda Triumpha mi je sasvim ocekivana. Cak je na Masterbike testu, gde je 16 pozvanih novinara vozilo sve sportske motore od 600-1000cc Triumph imao vreme na stazi Jerez u rangu CBR1000RR. Te stvari zavise i od staze. Na nekim stazama kao ova Celefat neki drugi motori su bili brzi. Moj sledeci motor ce biti 675. Do tada ce i Tetejac dobro da posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 9, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Moj sledeci motor ce biti 675. Do tada ce i Tetejac dobro da posluzi. Ima se- moze se... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...