zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege KLE-ovci, zanima me gde bih mogao da ih nabavim i koje mi preporucujete? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu akciju za Regina setove, nemoj me drzati za rijec ali mislim da je za tvoj motor ceo set 80-90 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan da li mislis na ovo? www.louis.de 10041458 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovi DID ? 10041323 Poludeo sam, sad me zove majstor, oterao sam motor na stelovanje ventila pred put i kaze mi da je lanac gotov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onda DID. I jeftiniji je i nekako imam vise povjerenja, mada sam ja uzeo Reginu jer je na akciji znatno jeftinija bila od DID. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi je zardjao nemack:-), jel su to i lanac i lancanici u paketu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi je zardjao nemack:-), jel su to i lanac i lancanici u paketu? Koliko umem da uradim Google prevod sa nemačkog na engleski, Regina je SET, a DID je SAMO lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja mislim (uradio sam istu stvar).. sad sam zvao Guevaru. Dobijaju krajem sledece nedelje, a lanac i lancanici izadju oko 100-tinak evra??!! DID-ov isto... Prosto mi je neverovatno da je u Srbiji jeftiniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ketensatz znaci lanci-komplet. I jedan i drugi dolaze u setu. I meni je nevjerovatno da je jeftinije ovde ali super ako jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, moracemo razliku nadomestiti u pivu! Momci hvala na pomoci. Brze nije moglo! BJB RuLeZ :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja mislim (uradio sam istu stvar).. sad sam zvao Guevaru. Dobijaju krajem sledece nedelje, a lanac i lancanici izadju oko 100-tinak evra??!! DID-ov isto... Prosto mi je neverovatno da je u Srbiji jeftiniji... Sa ako uzimas obican O ring, ako uzimas X ring, cena je oko 180e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Gevare me zavlace vec 10 dana... te stize danas, te stize sutra... Jel znate gde bih mogao da kupim lanac i lancanike? Putujem 15-og i vec me hvata panika da ovi nece dobiti do tada... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motobox Novi Sad , RK lanci ili Filip Kljajic na kilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan guevara nabavlja od KDM-a ako se ne varam, sto znaci da ni kdm nema inace bi ovi iz guevare uzeli. ja sam narucio neki komplet pre dve nedelje, kazu stize sutra, videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan U KDM-u nema... Nasao sam u moto servisu Spanovic.. Kazu da stize sutra... ALi jeu Guevari definitivno najjeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...