Boban 499 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne radi link. Citao sam taj topic na Motori HR i cini mi se da decki tamo nisu zainteresovani ni za jednu drugu opciju osim HR. Vidjecemo kako stvari teku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Radi link, predivna lokacija, samo sto ja imam "samo" Transalpa...Da nabavim i ja nalepnice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja ne budem iso, dam ti moju Afriku, pa da imas najbolju na skupu ;D ;D ;D Vau! Divan gest! A za to vreme ti odvajaš ribice po gradu sa mojim XL-om! Pazi, posle 20-tak kilometara vožnje na toj napravi, nijedna poza im teško ne pada! Još kad stavim fudastere suvozača na zadnju viljušku! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Jul 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne radi link. Citao sam taj topic na Motori HR i cini mi se da decki tamo nisu zainteresovani ni za jednu drugu opciju osim HR. Vidjecemo kako stvari teku... A šta ja znam, ako si pratio postove na Motori HR od 18.07.08 (http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,73998.300.html), onda sI mogao vidit vidio da ja furam bilo koju lokaciju. No ostalil su to složili tako da je inicijativa ovaj put krenula od nas (ja sam je i pokrenuo nakon oho vremena ) a ostali se priključuju po želji. No dobro. Možemo se mi sastajti i više puta, zašto ne? Pošto je ovaj put inicijativa pokrenuta iz HR recimo neka da ovaj put bude ovdje. Drugi put recimo organizirate vi, pa može biti negdje drugo i tako dalje. Što se tiče kilometraže, meni iz Šibenika nije ništa bliže nego vama iz recimo Beograda, cca 500 km. Gore bise pridružili i Mađari. No vidićemo kako će se stvari razvijati. Meni se sviđa i ova lijepa lokacija kod Šipova a i izgleda mi nekako kao centar podjednake vožnje sa svih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve jedno, obe lokacije mi deluju fenomenalno, i ni na jednoj od navedenih nisam bio. Ako ne stignem da produžim pasoš, mogu da se pozdravim sa HR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Boban 2. Cope 3. Dane@ 4. Shejtan 5. Misirac 6. Zozon 7. aca-pn 8. GS 9. Ribolovac 10. Gojko 11. Turbopedja 12. Atomski mrav 13. Lalajko 14. ZekaZmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sve jedno, obe lokacije mi deluju fenomenalno, i ni na jednoj od navedenih nisam bio. Ako ne stignem da produžim pasoš, mogu da se pozdravim sa HR Za mene nije problem da bude i u Tunguziji ali ne znam za druge. Cini mi se, ali treba proveriti, da drzavljani Srbije, u doba letnje turisticke sezone, mogu da udju na teritoriju Hrvatske samo sa licnom kartom. Tako je bilo ranije i nisam siguran da li to jos uvek vazi. Ako ja ne budem iso, dam ti moju Afriku, pa da imas najbolju na skupu ;D ;D ;D Bice jaka konkurencija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo se konsolidirajete pa odlučite ko dolazi. Bilo bi dobro znati. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam na motor.hr a evo i ovde. Ja necu biti tu za vreme mitinga, tako da, nazalost ne idem... Krivo mi je sto se necu videti sa svima, mislim da ce biti super, ali necu ostati duzan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam na motor.hr a evo i ovde. Ja necu biti tu za vreme mitinga, tako da, nazalost ne idem... Krivo mi je sto se necu videti sa svima, mislim da ce biti super, ali necu ostati duzan ;D Taman sam napisao repliku na tvoj post tamo. Šteta što te neće biti. (smajliji su vam koma ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Ej , di se giba na dvi nedilje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pribelezim 15. Mihajlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, ko od vad dolazi u Trakošćan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Offline Spol: Postova: 573 Vozi: nesto na 4X4 Lokacija: klc Odg: Honda Afrika Twin « Odgovor #412 : 01. Kolovoz 2008, 09:34:36 » -------------------------------------------------------------------------------- lokacija je jako ljepa,evo u kratko to je to nadam se da se skupimo u cim vecem broju a sljedeci susreta Motopub Koji je plan u koliko sati bi se nasli u Trakoscanu 09.08.08 kakva je situacija sa dezelom da li ekipa dolazi? s. Ovo je citat sa : (http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,73998.300.html) Ukoliko sam dobro skontao datum je Subota 09. August 2008. Taj vikend sam, na moju veliku zalost, dezuran u firmi i ne mogu da pomerim. Sto znaci da necu doci :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto pub 0 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: šIBENIK Prijavi odgovor kao problematičan Teško je ljude pomaknuti s nule u svakoj organizaciji pa tako i u ovoj. Ne znamo točnog broja ni iz Slovenije a niti od vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan i meni je jako zao ali ja sam 08. 09. i 10. augusta organizator moto skupa u Obrenovcu.... jbg ali ako se ne organizujete svratite do Obrenovca za vikend ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Za mene nije problem da bude i u Tunguziji ali ne znam za druge. Cini mi se, ali treba proveriti, da drzavljani Srbije, u doba letnje turisticke sezone, mogu da udju na teritoriju Hrvatske samo sa licnom kartom. Tako je bilo ranije i nisam siguran da li to jos uvek vazi. [ Bila sam nedavno u Hrvatskoj, treba ti sigurno pasos. Nemojte ni da pokusavate sa licnim kartama. Dakle PASOS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Avgust 7, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam nedavno u Hrvatskoj, treba ti sigurno pasos. Nemojte ni da pokusavate sa licnim kartama. Dakle PASOS. Onda ja otpadam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 7, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam nedavno u Hrvatskoj, treba ti sigurno pasos. Nemojte ni da pokusavate sa licnim kartama. Dakle PASOS. Onda ja otpadam... Pa kako baš ti veliki globetroter bez osnovnog dokumenta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bila sam nedavno u Hrvatskoj, treba ti sigurno pasos. Nemojte ni da pokusavate sa licnim kartama. Dakle PASOS. Onda ja otpadam... Pa kako baš ti veliki globetroter bez osnovnog dokumenta ??? Globetrotter? ;D On ti je Srbijatrotter :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako su 8 i 9 definitivan termin skupa, necu moci doci jer idem 8 na more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...