Jump to content

Moto Zajednica

moto pub

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu moto pub

  • Rođendan 06.08.1962.

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.motopub.net

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    šIBENIK

moto pub's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Teško je ljude pomaknuti s nule u svakoj organizaciji pa tako i u ovoj. Ne znamo točnog broja ni iz Slovenije a niti od vas
  2. Ekipa, ko od vad dolazi u Trakošćan?
  3. Ej , di se giba na dvi nedilje ?
  4. Taman sam napisao repliku na tvoj post tamo. Šteta što te neće biti. (smajliji su vam koma )
  5. Ajde malo se konsolidirajete pa odlučite ko dolazi. Bilo bi dobro znati. Pozdrav
  6. A šta ja znam, ako si pratio postove na Motori HR od 18.07.08 (http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,73998.300.html), onda sI mogao vidit vidio da ja furam bilo koju lokaciju. No ostalil su to složili tako da je inicijativa ovaj put krenula od nas (ja sam je i pokrenuo nakon oho vremena ) a ostali se priključuju po želji. No dobro. Možemo se mi sastajti i više puta, zašto ne? Pošto je ovaj put inicijativa pokrenuta iz HR recimo neka da ovaj put bude ovdje. Drugi put recimo organizirate vi, pa može biti negdje drugo i tako dalje. Što se tiče kilometraže, meni iz Šibenika nije ništa bliže nego vama iz recimo Beograda, cca 500 km. Gore bise pridružili i Mađari. No vidićemo kako će se stvari razvijati. Meni se sviđa i ova lijepa lokacija kod Šipova a i izgleda mi nekako kao centar podjednake vožnje sa svih strana.
  7. Ekipa na Motori HR predložila je za susret dvorac Trakošćan. 80 km od ZG prema Varaždinu. Odgovaraće Slovencima i Mađarima koji će se također uključiti. Kamp je osiguran u podnožju dvorca na livadi iznad koje je šuma i brjeg a sa druge strane teče rjeka Bednja. Kraj toga je ugostiteljski objekt restoran, dogovorena cjena hrane je 20kn za porciju graha i 20kn par kobasica. (2,5 eur) izgleda ovako: http://www.trakoscan.hr/opcipodaci.asp Šta mislite ?
  8. Ja osobno nemam ništa protiv, dapače. Banja Luka uzdah momaka! No bilo bi dobro da smo negdi u prirodi a ne baš u gradu. Ima li tamo kakav park prirod, izletište ili slično?
  9. Viza? Yebote, nisan zna da toga još ima ??? MI smo u HR razglabali da se susretnemo ali je to prije ljeta palo u vodu kao i kod vas. Ja sam zadnjih desetak dana lobirao da se sparimo sa SLO Afrikancima i jedni i drugi su to prihvatili. Onda sam se uključio na BJB i tu pokrenuo inicijativu da se svi skupa nađemo. Obzirom da smo raštrkani istočno i zapadno mislim da bi mjesto sustreta trebalo biti ili u HR ili u Bosni. Nadam se da tu ne treba nikakvih viza. Viza je shit, tu se slažem ali se nadam da niko od nas nije opterećen bilo kakvim demaagogijama koje bi nas spriječile da se nađemo negdi na sredini, znači u HR ili u Bosni.
  10. Uz najbolju volju, ne kužim zašto bi neko odustao zbog mjesta okupljanja ???
  11. Pa kako rekoh na samom početku, mislim da bismo to mogli izvesti kroz osmi mjesec. Ja osobno nebih žurio, jer mislim da je bolje da nas se sastavi što više, dakle da si uzemo još vremena da proširimo sastav. Momentalno stanje Afrikanaca izgleda ovako: MOTORI HR 1. Bravo Karlovac 2. rocky6 Slavonija ? 3. JURICA Međimurje ? 4. koma-1 Varaždin 5. AntisaIM Zagreb 6. Motopub Šibenik 7. Bruno 8. Majstor MOTO SVET 1. moto rider 2. nn666 3. RusAndrey 4. Guli 5. Angel girl BJ BIKERS 1. Boban 2. Cope 3. Dane@ 4. Shejtan 5. Misirac 6. Zozon 7. aca-pn 8. GS 9. Ribolovac 10. Gojko 11. Turbopedja 12. Atomski mrav UKUPNO NAS JE 25 U tijeku je pronalaženje ljudi koji nisu prisutni na forumu. Isto tako se svi pokušajte angažitrati da animiramo ljude koji nisu na internetu a možda bi se priključili
  12. Dakle sada bi spisak trebao izgledati ovako: 1. Boban 2. Cope 3. Dane@ 4. Shejtan 5. Misirac 6. Zozon 7. aca-pn 8. GS 9. Ribolovac 10. Gojko 11. Turbopedja 12. Atomski mrav Nema leda jarane. U takvim prilikama nakon teksta ubaci jedan smajli, recimo onaj koji namiguje, onda znamo da je zajebancija.
  13. Baš sam hteo da pitam jel mogu i ja da se priključim sa mojom skelom? Honda je i vršnjak je sa prvom RD03 i tako... Rekli smo negdje u prethodnim postovima, da je ov skup isključivo AT motora. Dakle svejedno koji je RD, bitno da ej AT. Takav je dogovor i na MOTORI HR i na MOTOSVET SLO. Dakle ovo je forum u meeting isključivo Afrike Twin. Super da imaš i neka tebe, ali napominjem da su motori uvijek bili i treba da ostanu oslobođeni bilo kakve demagogije i propagande, dakle nije bitno ko ima koliko motora i za šta mu oni služe. Tako bi ja predložio ubuduće da se lišimo bilo kakvih komentara koji se ne uklapaju u naš cilj a to se zna šta je: opušteno druženje i zajebancija. Turbopedja slažeš se ?
  14. Momentalni rezultati: MOTOSVET SLO 5. Afričana MOTORI HR: 6 Afričana BJ BIKERS SRB: 7 Afričana Znači za sad na ima 18. Molim da revidiramo podatke.
  15. To ekipa, bravo! Ima nas još, ideemo !!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja