zippacope 69 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan ZLATIBOR [move]via[/move] GOČ stiže ekipa sa Konjarnika u petak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jul 31, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene sa Nikolom u ekipi. Ako hoce jos neko iz Obrenovca sa nama neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ide li neko u subotu iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=21747.msg289935#msg289935 date=1217432845] Jel ide neki Shumadinac na skup? Ja bih, a svi zauzeti... :( MI,Moravci idemo.Nas 4-5.Ako hoces,nadjemo se u KV pa idemo zajedno.Cimaj na 062 444 334. Vrnjacka Banja laganeze do Zlatibora dva ipo sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 833 Napisano Jul 31, 2008 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan sledeci vikend ce mo da ostanemo kod kuce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 1, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas.Program koji je ovde postavljen NIJE TACAN! Koncert koji po programu pocinje u 18 casova je poceo oko 20 i 30.Ali predgrupa.Kerber Verovatno oko 22.Pa sam se vratio nazad.Sutra dilazim sa ekipom.Predeli su lepi.Zato vredi doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 2, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od danas oko 18 i 30h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam i ja od subote nesto.Defile je bi ok.Par fotki da pokazemo onima koji nisu bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 3, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan jos slika,,,,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo nazad u veliki prljavi grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Avgust 3, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam stigao sa susreta,bilo je extra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Avgust 4, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibor je stvarno bio extra,sama planina, skup sve je za 10. Od Uzica do Zlatibora put je za bajkere "Traumstrase" sto bi rekli Nemci. Mi smo imali mali iscident oko smestaja, Nas 12 nadjemo neku kucu za prenociti, i ladno nas gospodin kapetan u penziji(domacin) istera na ulicu u pola noci. Jos se nismo ni smestili a on onako histericno "izujte se ovde se cisti....ja imam punu kuca oruzja,ja sam bio na ratistu ja cu da zovem zandare....." Mi onako zubunjeni pogledasmo se,i put pod noge.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu smo se odlicno proveli. Visoka ocena za organizaciju, ali jedan veliki minus za klonje... U svakom slucaju vredi doci, mesto je kako se samo zamisliti moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mjesto je kao iz snova, ma kao default desktop na XP ;D. Proplanci i brdasca, raj za enduro motore. Kamp u borovnjaku je prva liga. Ja sam spavao kod Milana (mislim) iz Highlendera i hvala za gostoprimstvo! Ne znam da li je pivo bas moralo da bude 80dindzi ali kako svi kazu...eeeeee ali to je Zlatibor . Tanja Jovicevic i Rich Bitch su stvarno sjajni! Mozda jedna od najboljih svirki koje sam cuo na moto skupovima. U svakom slucaju, moja topla preporuka svima koji nisu nikad bili gore da iduce godine obavezno svrate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mjesto je kao iz snova, ma kao default desktop na XP ;D. Proplanci i brdasca, raj za enduro motore. 100% tacno.Meni je pre podne bilo dosadno u kampu pa sam otisao solo na enduro svrljanje.Zlatibor je idealan.Nema drveza,mada je malo zalosno kako je erozija pocela da skida zemlju pa sve vise ima kamenja koje se promalja ispod trave. Evo malko slika Zlatibora iz neke druge perpektive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dark, da nisi ti svratio u nedelju na Perucac? Nisam siguran da li tu, ali mislim da sam te vidio negdje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam.A ovo je prvi skup da sam dosao tako da je slaba sansa da si me video negde osim na Zlatiboru. Nego da se vratim na temu: organizacija je mogla biti bolja; Prvog dana smo ja i bajkeri iz Lazarevca promasili skretanje jer nismo videli vidljivu oznaku. Satnica programa nije ispostovana. Nije bilo besplatnog srneceg gulasa jer on nije besplatan vec ulazi u cenu ulaznice. ;D Desilo se da mnogi nisu bili upuceni kada ce biti defile pa su se vozili u centru Zlatibora i okolo,tj.trebalo je ici jasno objasnjenje na razglasu. No,sve u svemu......lep dozivljaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i naseg doprinosa.Pun pozdrav organizatorima od M.K.Oplenac - Topola Bilo je dosta dobro!!! A sad nase slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi nesto nije jasno, ali zasto je ova slika prikacena uz svaku drugu!? Cak sam je video i u drugim postovima. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Telo poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Avgust 4, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nesto bilo do mene, samo ne znam sta. Ova fotka je bila prikacena uz svaku drugu...Sada je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nesto bilo do mene, samo ne znam sta. Ova fotka je bila prikacena uz svaku drugu...Sada je ok. nemam pojma.Kod mene je ok.Mozda sajt zeza nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan E Bobane ja te trazio po kampu a ti svrljas po Zlatiboru. Cak sam i Racu poslao da te trazi ali ne znam da li te je nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora covjek malo i da prilegne . Rekao mi je ali te posle nisam nasao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa mora covjek malo i da prilegne . Rekao mi je ali te posle nisam nasao... Imao situaciju :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...