Jump to content

Moto Zajednica

Da li postoji jos neki uvoznik za Suzuki osim EuroSumara i Markosa?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Posto ocigledno svi nasi uvoznici (bar ovi koje sam nasao) dobijaju motocikle od istog dobavljaca, nigde ne mogu naci nov Suzuki V-Strom 650 ABS ZUTE boje.

A, posto niko ne moze da mi kaze ni kada ce ih uopste biti u toj boji, zanima me da li jos neko uvozi Suzuki motocikle kod nas?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Zar ne može ni da se poruči preko njih?

Nemaju cak ni orijentacionu procenu kad bi mogao doci u toj boji, navodno do sredine septembra sigurno nece, a za posle ne znaju... a ako treba da cekam kraj septembra, onda bolje da sacekam zimske popuste, pa onda pazarim, ili da teram stari "tocak" jos koju godinu u nadi da cu tada moci i da vidim ono sto kupujem :)

Prosto mi je neverovatno da "uvoznik" ne moze da organizuje uvoz jednog motocikla za manje od 2, 3 meseca, ili mozda imaju previse posla, pa nece da se smaraju jednim motociklom :)

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Prosto mi je neverovatno da "uvoznik" ne moze da organizuje uvoz jednog motocikla za manje od 2, 3 meseca, ili mozda imaju previse posla, pa nece da se smaraju jednim motociklom :)

"uvoznik" uvozi redovno motore, komentar i nije baš na mestu..

ne govorim ti napamet, moj je stigao iz budimpešte u bg sam, van sezone, za nedelju dana..

problem je, najverovatnije, što nema željenog motora na lageru u mađarskoj, niti ga ima u najavljenog da stiže..

ne govorim ti napamet, moj je stigao iz budimpešte u bg sam, van sezone, za nedelju dana..

problem je, najverovatnije, što nema željenog motora na lageru u mađarskoj, niti ga ima u najavljenog da stiže..

Ma razumem ja da su verovatno ugovorima vezani za jednog dobavljaca (Madjarsku), ali opet deluje krajnje neozbiljno da nemaju cak ni informaciju.

Sem toga, nisam formirao misljenje o uvoznicima samo prema mogucnosti nabavke motora, vec i prema cinjenici da do pre par dana niko nije imao nigde nijedan primerak izlozen da se vidi, tj. cekao sam nedelju dana, i na kraju isao do Novog Sada da vidim i sednem na JEDINI v-strom 650 u Srbiji koji je u prodaji...

Izvinjavam se svima na malo ogorcenim komentarima, zivim u Srbiji od rodjenja, al na neke stvari nikako da se naviknem :)

Znaci, nema nacina da dodjem do motora, osim da se odlucim za neku od boja koju ocekuju, ili da samostalno uvezem?

• U prolazu, 89 postova

Uvezi brate samostalno iz Madjarske ili iz Slovacke,raspitamo se lepo da li moze da se naruci,kad bi bilo i ti lepo odes i platis col table i teras.A mozes i da cekas iducu sezonu da ti stigne,naravno ako ti se bas ne vozi. :)Doduse mozda su i u pravu neki ako ga nema na lageru,mozda treba malo vise vremena da stigne.Inace koliko sam ja gledao cena za verziju sa ABS-om u Slovackoj je 246000 Sk,pa oduzmi 19% porez i podeli sa oko 30 koliko je sada trenutno kurs evra i to je cena bez poreza u evrima,a koliko sam ja izracunao 6642 evrica.Mislim da je i u Madjarskoj slicna cena,moze da se proveri ako si bas siguran da ces da kupujes.I ne znam kako to ide sto se tice garancije,trebalo bi se i to raspitati kod ovih nasih.

Uvezi brate samostalno iz Madjarske ili iz Slovacke,raspitamo se lepo da li moze da se naruci,kad bi bilo i ti lepo odes i platis col table i teras.A mozes i da cekas iducu sezonu da ti stigne,naravno ako ti se bas ne vozi. :)Doduse mozda su i u pravu neki ako ga nema na lageru,mozda treba malo vise vremena da stigne.Inace koliko sam ja gledao cena za verziju sa ABS-om u Slovackoj je 246000 Sk,pa oduzmi 19% porez i podeli sa oko 30 koliko je sada trenutno kurs evra i to je cena bez poreza u evrima,a koliko sam ja izracunao 6642 evrica.Mislim da je i u Madjarskoj slicna cena,moze da se proveri ako si bas siguran da ces da kupujes.I ne znam kako to ide sto se tice garancije,trebalo bi se i to raspitati kod ovih nasih.

Hvala na informacijama, bas sam gledao po netu cene u okruzenju, i nazalost, nema bas racunice da sam uvozim, dosta je povoljnije ovde.  >:(

Neznam kad si bio u Ns ja sam isao u subotu na servis i videh isped Markosa zuti 650.Doduse neznam da li je ABS.

:) bas u subotu, taj zuti sam i gledao, ali nije ABS :)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Tako je u pravu si! I ja sam moj cekao skoro mesec i po dana zato sto je bio novi model ali sad vec ide kao podmazano svi ovi nasi dobijaju iz madjarske motore,ima neko ko uvozi iz Horgoša ,vlasnik se zove Komjati Atila nemogu da se setim firme kako se zove!

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam kod Rodića naručio ovu Yamahu koju vozim, jer takođe nisu imali ABS model na stanju. Stigla je za tri nedelje iz Holandije, gde je očigledno centralni magacin za Evropu. Čisto sumnjam da nečega nema na evropskim lagerima, tako da će biti pre da naši trgovci nemaju prave informacije. Nemaju čak ni Web sajtove kako valja, a na e-mail poruke ili odgovore posle nedelju dana ili uopšte ne odgovore.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja