RaS 1754 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju grafička tabla iz naslova. Kupljena prošle godine preko ibeja, izašla me sa carinom i pdv-om skoro 280 eura. Cenim je 190, fiksno. IPS ekran, odlična olovka, 3 u 1 kabl za povezivanje sa kompjuterom. Potpuno je ispravna i jako lepo očuvana. Korišćena u nepušačkom okruženju. Na olovci je još uvek prvi nib, a inače ima i još sedam rezervnih. Odlično radi, drajveri za windows nemaju nikakvih bagova. Svi programi za crtanje rade sa njom, ima puno besplatnih i skroz upotrebljivih. Na površini ekrana ima malo tragova korišćenja koji se vide samo kad je isključena ... Detaljne informacije i slike imate na internetu, tu sam za sva pitanja i pojašnjenja. Evo i taze printskrin-a sa amazona, za kolege koji ne prate tematiku, i ne znaju o čemu se konkretno radi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki na kojima se vidi stanje uređaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 23, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ! uzgred, flekica na 5. slici nije na ekrenu već na senzoru aparata, a slovca su mutnjikava i neoštra jer sam slikao iz ruke i morao da otvorim blendu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...