Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko ide na Ohrd u perodu 01.-02-03.avgust

Recommended Posts

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Moje tri prijateljice idu na Ohrid i ja sam pozvan. E, sve bi to bilo ok, ali ja bih motorom ali ne sam. Ako neko planira put u tom pravcu, neka mi hitno pise, jer m je vreme kratko, a ako ne idem motorom onda moram autobusom a karte su oskudne.

Dakle svako ko ide auto putem dolazi u obzir

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Eh kolega, zaplesale bi dve KLEmenitine, ali nam se datumi ne poklapaju! Ja idem tek 25.08.

Inace, odabrao si najbolje dane za Ohrid, posto je tada njihov praznik i Ohrid je pun!

Ne znam sta slusas od muzike ali kacis i ovaj festival : http://zoomfestival.com.mk

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord

Trebalo bi da idem sa porodicom treceg, oni kolima, ja cu motorom najverovatnije. Jos uvek ne znam timing. Inace, sto ne zapalis sam, u Makedoniji nema nikakvih problema.

Nevolim da idem sam iz prostog razloga sto mi nije gust. Prvo vozim kao manijak i nigde nestajem, poslednji put do Crne gore sam vozio 10 sati sa jednom pauzom. E kad bih isao sa nekim onda bi i mogao drukcije da organizujem turu i da putujem cak i dva dana i polako, ovako je kao da putujes kolima pa je cilj stici brzo i ziv, e sa motorom nije to pitanje nego lepo se navozati i svratiti svuda, a to mi se neradi samom.

Pozdrav

Vozim Kawasaki kle, ali treci mi je kasno a jebemu mater vec sam kupio karte tako da sam izdao i sebe i motor.

Lepo cu se sa njim oprostiti i objasniti mu da cu se brzo vratiti.

Sve mi je to brzo i neocekivano iskrslo inace bih se ja bolje organizovao, a uostalom vize nas ubise.

Rekoh sebi ako ukinu vize kao sto pricaju, odmah kupujem nesto novo za put samo neznam sta!

Pozdrav

Vratih se sa Ohrida.

Ukratko, nikud bez motora. Zajebao sam se i kajacu se do kraja zivota sto odoh bez motora. Put do ohrida je najbrzi na motoru, a Ohrid i desavanja tamo su prilicno rasuta svud po gradu i oko grada. Bez motora si mrtav ili da stalno uzimas taksi. Kola ne vrede zbog guzve.

Toplo preporucujem svakom da poseti Ohrid narocito za vreme Ilindana koji se tamo slavi kao nacionalni praznik.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja