bandit05 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na banditu 400 91 god. Prva radi normalno kao i sve ostale sem druge. Kad ubacim u drugu pocinje da trza ili ispada iz brzine. Neke pretpostavke sta bi moglo da bude, kod koga raditi i okvirna cena ako neko zna. Ukoliko neko moze da mi resi problem ... 065/4884881 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ,,dal je snop,dal je zupcanik,,,,mozda viljuska u menjacu.... morace da ide na pola..dok se neotvori nezna se,,,delova ima nije problem za delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti netko to pokusa rastavit i sve sto je osteceno znaci zupcanici,viljuske i bubanj(birac brzina) jedini je problem sto sam u Zagrebu pa bi to najbrze bilo da mi posaljes autobusom i to cu ti napravit besplatno i posaljem ti busom nazad. Inace reparaturom mjenjaca se bavim vec 10god.uspjesno i nemamo problema sa reklamacijama,dajemo po 20000 km garanciju. 0038598592608 Josip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Josipe , korektno sa tvoje strane Retko ko bi besplatno rastavljao i sastavljao menjac . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...