acim 766 Napisano Jul 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ljude koji putuju, koji nam ovde prikazuju putopise: Da li idete na moto skupove, tj. da li postižete jedno i drugo? Ja od moto skupova nikako da odem na neka mesta koja bih zaista želeo da posetim, tako da ću izgleda morati da preskočim po koji moto skup i posetim neka lepa mesta o kojima je i ovde bilo reči. A i skupovi sve više liče jedan na drugi, tako da je u stvari najinteresantnije druženje, a koncerti i ostalo manje više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, tema su moto skupovi, tako da mislim da ovo treba prebaciti, a sto se tice tvog pitanja evo ja i putujem i idem na moto skupove. To postizem na sledeci nacin. Kad je vikend ako nisam negde na putovanju onda sam na moto skupu, a kad sam na moto skupu, onda nisam na putovanju. Mada i odlazak na skup je neka vrsta putovanja. Sve zavisi koliko je daleko. Da postignem i jedno i drugo mogu, ali samo ako je moto skup dalje od mog mesta stanovanja. Npr: Kada idem u HR, onda i putujem i idem ujedno na skup. Mislim da si dobio pravi odgovor na tvoje pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 21, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Kawa-om ,normalno je kada ides na skup d pravis ujedno i putovanje, spajas ta dva u jedno. kreni u cetvratak, vrati se u ponedeljak usput svratis negde i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako - kad bi me usrala sedmica na lotou, vikendom bih bio na moto skupovima a radnim danima bih putovao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 21, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan OK, znači ako je moguće spojiti moto skup i putovanje, onda tako, a ako nije moguće spojiti, onda se odlučiš za jedno ili drugo. Sviđa mi se ona tura do Donjeg Milanovca, pored Dunava, tako da to planiram uskoro, a može i da se uklopi sa skupom u Zaječaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovako - godisnji u septembru, 02. put pod tockove pravac Arilje, pa 03. do Podgorice, pa 04. malo do Danilovgrada i Ostroga pa 05. i 06. u Sutomore kod Loydovaca, pa malo do H. Novog na par dana 07., 08., 09., pa u povratku nocenje na Zlatiboru, pa 10. kuci... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 21, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovako - godisnji u septembru, 02. put pod tockove pravac Arilje, pa 03. do Podgorice, pa 04. malo do Danilovgrada i Ostroga pa 05. i 06. u Sutomore kod Loydovaca, pa malo do H. Novog na par dana 07., 08., 09., pa u povratku nocenje na Zlatiboru, pa 10. kuci... ;D Blago tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan i ovako 4septembra godisnji odmor ostao od prosle godine 15 dana i pravac turija-sutomore tamo za vikend posle vikenda ako dobijem pasos dan dva do albanije zatim jedno pet dana obilazak cele obale crne gore i zaliva boke kotorske uz deteljan obilazak svih gradova i u povratku jedno spavanje u mostaru i preko bosne kuci,inace ce ovo meni biti prvo putovanje u zivotu ovakvog tipa a da su putovanja lepsa siguran sam da jesu ,a skupovi su malte ne isti ,ja na njih odlazim da bi se provozao i da bi se video sa drugovima motoristima,a za putovanja para nemam pa su mi i susreti super provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Jul 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno --putovanja !! A idem na moto skupove!! Paradoks, kao i sve u ovoj situaciji. Nema se vremena za neko lepo putovanje,pare bi se nasle ali vreme, jako,jako tesko. Putuju oni koji imaju ko da radi umesto njih,ili su gazde ili su roditeljski ljubimci koji mogu da zahvate u kucni budzet koliko hoce. Skupovi su dobra zabava ali malo je monotono,vidis nekoliko i video si sve. Druzenje je ono sto ostaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Skupove zaobilazim u sirokom krugu, a putovanja upraznjavam cesto....kad ih nema sanjam ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4965 Napisano Jul 22, 2008 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja to radim na sledeci nacin-Svake godine se ide na jedno vece putovanje od par hiljada km, neki vikend ili produzeni vikend i 2-3 skupa. Kao sto Doda rece, najteze mi je da organizujem vreme, pa se onda planira dosta unapred. Ove godine se sezona zavrsava ranije, stize bebica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 22, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas posecujem 3 skupa, od ove godine tome pridruzujem Umag i Bijeljinu za redovne posete. Umag je vec ionako jedno manje putovanje pogotovo ako se malo okolo dodje do njega i isto tako i vrati. A putovanja.... e pa skoro svaki vikend 2-3-4 dana (ako se doda neki slobodni petak ili ponedeljak) za koju stotinu ili vise km. 1-3 puta godisnje se ode na 1000-3000km na 5-6 dana. Jednom godisnje se ode na neko ozbiljnije putovanje (naravno ako nesto ne krene naopako kao ove godine) pa se malo skrati Sve u svemu, striktno u putovanjima se provede oko 20 hiljada km a vikend voznjama se nakupi skoro jos toliko. Na pitanje da li moze da se postigne, moj odgovor je da moze, samo treba volje.... sad finansije su vec problem, ali nista sto neki krediti i kojekakva resenja ne mogu resiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...