Jump to content

Moto Zajednica

Dialog

Recommended Posts

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Selo Jablanica, izmedju Konjica i Mostara.

Više nema naselja, nizbrdica ali ograničenje 40 (to sam saznao od organa).

Na vozilu prikačen radar.

Policajac2: "Stoooop, dokumente na pregled! Šta si po zanimanju, bla, bla..."

Policajac1: "Tomo, c,c,c,c,c, bilo je 77, šta da radimo?"

Policajac2: "Pa šta je 77 za motor???" (ovo je več trialog, ne mogu, da verujem ušima)

Ja: "Da, u pravu ste, šta je to za motor? Pa kad bi vozio 40, mogao bi da padnem zbog spore vožnje!!!"

Policajac2: "Hahahahahaha :D :D"

Policajac1: "Kako je u SLO?"

Ja: "Nije loše, dali ste bili nekad gore?"

Policajac1: "Ja sam ti bio instruktor za A kategoriju u Mariboru!"

Ja: "Nije moguče, stvarno?"

Policajac1: "Pa dobro Tomo, kakvu kaznu, da ti napišem?"

Ja: "Pa ako ste bili instruktor za motore, onda ste bili i bajker pa se medju bajkerima očekuje solidarnost..."

Policajac1: (pogleda me) "Dobro, napisaču ti najmanju kaznu!" i vrača dokumente.

Jeftino, zar ne?  ;)  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750
  Citiraj

Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu.

Gde i koliko para?

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014
  Citiraj

Citiraj

Gde i koliko para?

kosta oko 400e, ali to nije toliko strasno jer ta sprava dovoljno da te spase dva puta oduzimanje dozvole ili placanje kazni i vec se sama isplatila, a mene je spasila hiljadu puta. Vozim opusteno po putevima kao da radari i nepostoje  ;D ;)

• Svrati ponekad, 139 postova
  Citiraj

Citiraj

Citiraj

Gde i koliko para?

kosta oko 400e, ali to nije toliko strasno jer ta sprava dovoljno da te spase dva puta oduzimanje dozvole ili placanje kazni i vec se sama isplatila, a mene je spasila hiljadu puta. Vozim opusteno po putevima kao da radari i nepostoje  ;D ;)

Koji model,gde se kupuje,jel to i za kola?On blokira radar i onda ne moze da ocita brzinu,jel tako?Ne radi kao detektor ma otkrivanju signala radara?

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao
  Citiraj

Citiraj

Citiraj

Citiraj

Gde i koliko para?

Koji model,gde se kupuje,jel to i za kola?On blokira radar i onda ne moze da ocita brzinu,jel tako?Ne radi kao detektor ma otkrivanju signala radara?

GLE,

ja se ovde hvalim, kako sam jeftino prošao, a ovi več prave biznise i zaradjuju na meni.  :o  :o

...emti forum...  >:(  :P

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

slicnu situaciju sam imao pre dve nedelje kada sam se vracao sa miseluka hteo temu da otvorim da kazem sta mi se desilo a mogu to i ovde .oko 10sati iz pravca siriga na ulasku u srbobran zaustavi me marsovac vase isprave itd i kaze ovo je radarska kontrola zato smo vas zaustavili na ovom putu je 80 ogranicenje a ti si isao 113km/h i pita on mene sta cemo sada a ja cutim kaze za ovaj prekrsaj je 3000dinara kazna na licu metsa,i pocne predavanje o brzini kretanja kad od jedanput dolazi njegov kolega i kaze znam ja da si ti isao i brze a ovaj drugi pa podrazumeva a ovaj pa taj motor moze da ide i brze onda ovaj taj ide preko dvesta i na kraju me puste nisu me kaznili samo me opomenuli i rekli da pozdravim kolege motorase i da ih obavestim da postuju ogranicenja na akci je kontrola motorasa

• U prolazu, 25 postova

Isto sam i ja prosao pre nekih mesec dana. Drugar kupio motor pa sam ja trebao da ga dovezem.

Blizu mesta Brazilija (tamo negde kod Backe Topole) ja oko 180-190 (malo da testiram masinu) a kombi iz suprotnog smera blica... Maximum leganje na kocnicu i iskace pandur ispred mene, i sve fino isprave bla, bla... I Kaze radarska kontrola, vozio sam 122 ja jos zadovoljan, ali ogranicenje je 60 pa kaze leti dozvola......  >:(

Ja kulturno pitam da li moze na licu mesta da se plati!!! I da skratim pricu on me pusti uz placenih 1000 dinara!!! I jos me upozori da ima jos jedna kontrola nize na putu!!!

Dobro sam prosao!!!! Hvala im!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja