TomoB 1618 Napisano Jul 20, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Selo Jablanica, izmedju Konjica i Mostara. Više nema naselja, nizbrdica ali ograničenje 40 (to sam saznao od organa). Na vozilu prikačen radar. Policajac2: "Stoooop, dokumente na pregled! Šta si po zanimanju, bla, bla..." Policajac1: "Tomo, c,c,c,c,c, bilo je 77, šta da radimo?" Policajac2: "Pa šta je 77 za motor???" (ovo je več trialog, ne mogu, da verujem ušima) Ja: "Da, u pravu ste, šta je to za motor? Pa kad bi vozio 40, mogao bi da padnem zbog spore vožnje!!!" Policajac2: "Hahahahahaha :D" Policajac1: "Kako je u SLO?" Ja: "Nije loše, dali ste bili nekad gore?" Policajac1: "Ja sam ti bio instruktor za A kategoriju u Mariboru!" Ja: "Nije moguče, stvarno?" Policajac1: "Pa dobro Tomo, kakvu kaznu, da ti napišem?" Ja: "Pa ako ste bili instruktor za motore, onda ste bili i bajker pa se medju bajkerima očekuje solidarnost..." Policajac1: (pogleda me) "Dobro, napisaču ti najmanju kaznu!" i vrača dokumente. Jeftino, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jeftino, zar ne? Ne znam, kolika je ta, najmanja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Jeftino, zar ne? Ne znam, kolika je ta, najmanja? ;D 20 maraka ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ne znam, kolika je ta, najmanja? ;D To, da mi oni nešto plate nisam očekivao ali nisam ni ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jul 21, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan respect za policajce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 21, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam slično prošao pre neki dan u BG-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu. Gde i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 21, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo zbog brzine, nešto mnogo gore... A i moj motor jedva dostože 145km/h na autoputu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu. Gde i koliko para? kosta oko 400e, ali to nije toliko strasno jer ta sprava dovoljno da te spase dva puta oduzimanje dozvole ili placanje kazni i vec se sama isplatila, a mene je spasila hiljadu puta. Vozim opusteno po putevima kao da radari i nepostoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu. Gde i koliko para? kosta oko 400e, ali to nije toliko strasno jer ta sprava dovoljno da te spase dva puta oduzimanje dozvole ili placanje kazni i vec se sama isplatila, a mene je spasila hiljadu puta. Vozim opusteno po putevima kao da radari i nepostoje ;D Koji model,gde se kupuje,jel to i za kola?On blokira radar i onda ne moze da ocita brzinu,jel tako?Ne radi kao detektor ma otkrivanju signala radara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jul 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidi u ramino u pazovi ili na pretrazivac imaju sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Citiraj Citiraj Ljudi, uzmite radar blokator i nema glava da vas boli. A takve dijaloge necete doziveti. Prosao sam skoro celu ex YU i nigde mi niko nije zaustavio, a vozim opusteno na gasu. Gde i koliko para? kosta oko 400e, ali to nije toliko strasno jer ta sprava dovoljno da te spase dva puta oduzimanje dozvole ili placanje kazni i vec se sama isplatila, a mene je spasila hiljadu puta. Vozim opusteno po putevima kao da radari i nepostoje ;D Koji model,gde se kupuje,jel to i za kola?On blokira radar i onda ne moze da ocita brzinu,jel tako?Ne radi kao detektor ma otkrivanju signala radara? Koji model,gde se kupuje,jel to i za kola?On blokira radar i onda ne moze da ocita brzinu,jel tako?Ne radi kao detektor ma otkrivanju signala radara? GLE, ja se ovde hvalim, kako sam jeftino prošao, a ovi več prave biznise i zaradjuju na meni. :o :o ...emti forum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan jbg uzmi procenat za reklamu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan slicnu situaciju sam imao pre dve nedelje kada sam se vracao sa miseluka hteo temu da otvorim da kazem sta mi se desilo a mogu to i ovde .oko 10sati iz pravca siriga na ulasku u srbobran zaustavi me marsovac vase isprave itd i kaze ovo je radarska kontrola zato smo vas zaustavili na ovom putu je 80 ogranicenje a ti si isao 113km/h i pita on mene sta cemo sada a ja cutim kaze za ovaj prekrsaj je 3000dinara kazna na licu metsa,i pocne predavanje o brzini kretanja kad od jedanput dolazi njegov kolega i kaze znam ja da si ti isao i brze a ovaj drugi pa podrazumeva a ovaj pa taj motor moze da ide i brze onda ovaj taj ide preko dvesta i na kraju me puste nisu me kaznili samo me opomenuli i rekli da pozdravim kolege motorase i da ih obavestim da postuju ogranicenja na akci je kontrola motorasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Jul 26, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam i ja prosao pre nekih mesec dana. Drugar kupio motor pa sam ja trebao da ga dovezem. Blizu mesta Brazilija (tamo negde kod Backe Topole) ja oko 180-190 (malo da testiram masinu) a kombi iz suprotnog smera blica... Maximum leganje na kocnicu i iskace pandur ispred mene, i sve fino isprave bla, bla... I Kaze radarska kontrola, vozio sam 122 ja jos zadovoljan, ali ogranicenje je 60 pa kaze leti dozvola...... Ja kulturno pitam da li moze na licu mesta da se plati!!! I da skratim pricu on me pusti uz placenih 1000 dinara!!! I jos me upozori da ima jos jedna kontrola nize na putu!!! Dobro sam prosao!!!! Hvala im!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...