vava 636 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumu iz naslova. Kupio sam je kod Bakia u KG krajem aprila i do sad presao 2582km, danas je skinuta. Dot 0520 nije kriva nije ni busena cepovana, a mogu da kazem i da sam dobio vise nego sto sam i ocekivao. Prethodne gume sam potrosio sa sve markerima i cekao sam zadnji trenutak da narucim nove iz Nemacke, par dana pre korone. Danas su mi konacno stigle, a ovu mitasku sam kupio dok mi ne stignu moje gume. Cena 50% od nove koliko je kod Bakia, a to je 3100din, sa vasim postarinom. Mislim da je cena skroz ok pa bih zamolio bez cenkanja. Oglasena je samo ovde. Nisam kadar za slikanje pa i slike nisu nesto. Ako sam nesto zaboravio pitajte. Ja sam Nesa tel. 063 8898607 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 636 Napisano Jun 18, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Otisla 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...