sale-kum 351 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam uz kupljeni motor dobio praktično nov kofer Kappa Garda 52l koji po meni mnogo bolje pristaje maxi enduro motociklima, rešio sam da probam da ga zamenim odgovarajućim. Kofer je bez ikakvih oštećenja i sa dva ključa. Pošto sam svestan da svemu cena pada čim izadje iz prodavnice, a trenutno nema u ponudi onoga što želim da kupim, najradije bih kofer menjao za Kappa K53 ili Givi Maxia 2 ili 3 u sličnom stanju uz eventualnu malu doplatu u bilo kom smeru. U svakom slučaju kofer mora niti Monokey i sa najmanje 50l zapremine. Ako bi neko želeo da kupi ovaj kofer, cena bi bila oko 20000din. Kontakt ovde ili telefon/viber 063-363940 Sale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 14, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ja sam uz Varadera dobio Givi Maxiu 2 sa jednim ključem. Slikaću sutra pa ti šaljem slike. Ako se dogovorimo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 14, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je crno-siv pa bi mi taman odgovarao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Čekam slike. Ako je u dobrom stanju, možemo se dogovarati. Malo si daleko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje kolegi Debeljanu, zaključavam oglas jer je kofer prodat. Hvala na interesovanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...