bata gpz 5 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam oglas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=2038&catid=14&Itemid=62 Ako nekoga interesuje,javi te se.Svrati te,pogledaj te.Izbroj te novce i vozi te. ps.otvorio sam temu,jer ce vise Vas ovako videti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da naglasim.Samo kes.Nema zamene. Niko pare da ponudi.Strasno. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Jer hoce neko da vozi dobar motor? ;D Pa zato je ta cena.Nema ulaganja. Regularan motor.Kupuje te od vlasnika.Registrovan.Samo sipate gorivo i udobno se vozi te. Pa takva ponuda se ne odbija. Imam ponudu za jedan mnogo skuplji i mladji motor,Pa mi se malo i zuri. Cenu mozemo malo da korigujemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam... Bata je picajzla sto se bajka tiche .. i sve na motoru je tip top, tako da buduci vlasnik nece ni malo pogresiti ako pazari ovu makinu ... eto tako .. malo off: kad sam video oglas pomislih da si batalio vode motociklizma al' kad videh da 'oces da uzmes novi bi mi lakshe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 27, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam... Bata je picajzla sto se bajka tiche .. i sve na motoru je tip top, tako da buduci vlasnik nece ni malo pogresiti ako pazari ovu makinu ... eto tako .. malo off: kad sam video oglas pomislih da si batalio vode motociklizma al' kad videh da 'oces da uzmes novi bi mi lakshe ......ja neverujem u ta povlacenja... ;D ;D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video oglas pomislih da si batalio vode motociklizma al' kad videh da 'oces da uzmes novi bi mi lakshe ......ja neverujem u ta povlacenja... ;D ;D :D Koliko se često javljaš za vožnju kao da si se povukao ;D...ili čekaš da ti stigne novi bajk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video oglas pomislih da si batalio vode motociklizma al' kad videh da 'oces da uzmes novi bi mi lakshe ......ja neverujem u ta povlacenja... ;D ;D :D Koliko se često javljaš za vožnju kao da si se povukao ;D...ili čekaš da ti stigne novi bajk I meni je zao zbog toga. Ali jbg,deca se uzele,a i ja.I onda i to malo slobodnog vremena.Nekako mi je zao da ne budem s njima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Idem na odmor. ;D Do 15. necu biti tu. Zadnja cena 2800 evra. Ni evro manje. Da nespustamo po 50-100 evra.Spustio sam 200 evra cenu.Za te pare nemoze da se kupi ovakav motor. Poslednja ponuda. Ako ne ode za ovoliko para necu ga ni prodavati. Zaineresovani mogu da mi se jave na broj koji sam napisao. [move] 2800 evra[/move] Ovu cenu sam ponudio samo ovde,tako da je to samo za clanove ovog sajta. Ili njihove prijatelje. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. 064/286-86-38 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Bato, ne mogu da verujem da nije jos otisao po toj ceni... verujem da ne bi dugo ostao kod tebe ako bi ga ljudi videli uzivo btw. Bata je picajzla, ja taj motor nikad nisam video ni prljav, a kamoli da mu bilo sta fali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2500 evra. Moze zamena za auto uz moju doplatu. Interesuje me auto do 2000 ccm i ne stariji od 10 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...