JankoS 48 Napisano Jun 9, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Došao je i taj momenat Posle godinu dana cimatanja sa auto školama, odloženim polaganjima zbog korone, preuzimanjem dozvola i potrage za kupovinom, najzad imam svoja dva točka Malo je reći da sam presrećan, pa sam morao da podelim i ovde 27 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10663 Napisano Jun 9, 2020 Ne silazi, 2388 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep primerak, srecna voznja i puno sigurnih kilometara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Геџа 20 Napisano Jun 9, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBF600N Prijavi odgovor kao problematičan Прелепа справа! Нека је са срећом. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 9, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, JankoS je napisao: Posle godinu dana cimatanja sa auto školama, odloženim polaganjima zbog korone, preuzimanjem dozvola i potrage za kupovinom, najzad imam svoja dva točka I to kakva dva točka! U zdravlju da te služi!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5822 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 876 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pa dobar ti prvenac...Srecnoo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 201 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom! Siguran sam da ces uzivati u toj mašini! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5616 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ni manje ni vise nego GS. Cestitke. Na prvu pomislih KTM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Jun 9, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor!Sa srecom ,puno bezbednih kilometra ti zelim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Srećno.I tata bi sine Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2615 Napisano Jun 9, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom I uzdravlju! Lepa masina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa mašina, a i marka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoS 48 Napisano Jun 10, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama, jako mi je drago da mogu da podelim svoju srecu Sad ostaje da se vozi, vezba i lagano radi na sredjivanju garaze i bajka. Za dalje ide lagano sledece godine poduhvat restauracije viraga535 koji mi stoji u garazi od 2008. kada ga je otac poslednji put vozio. (da ne bude da sam samo ima tu i ljubavi) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4236 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 1052 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je taj Kawasaki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano Jun 15, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pa musko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...