wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dakle da ne buda da samo jadni Mikka i Hitmen moraju da pale motore zbog posla (dok ostali to rade iz zadovoljstva) i mi se pridruzismo raji koja vozi motore po zadatku. Elem, jedna velika kompanija (necemo je pominjati) trazila je grupu motociklista da snimi reklamu. Da, i traze obavezno djevojku da imamo u grupi. Prvo se sjetih Helge_strasne ( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=560 ), ali ne moze, trudna, druga povredila kicmu, treca je van CG, cetvrta... ako nadje nekog da joj cuva djete... i nasla je, pa dalje nisam trazio. Lokacije za snimanje su vinogradi u blizini Podgorice, Rose i nekoliko lokacija u okolini Zabljaka. Svuda tuda moramo voziti za dnevnicu, ajde da vidimo ima li drazi u takvoj voznji. Prvi dan se okupljamo ispred udruzenja filmskih umjetnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Kada se ekipa okupila idemo na prvu lokaciju za snimanje, a to su plantaze (vinogradi) u okolini Podgorice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan vrucina, pa neki koriste svaku pauzu da odu u hladovinu, kao drmandic na ovoj slici ili ja sa jos nekima na ovoj slici tog prvog dana upoznali smo i glavnu glumicu (Jelena Nenezic) u buducoj reklami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsi se i taj prvi dan, instrukcije od rezisera (Srdan Golubovic, sto garantuje i dobru buducu reklamu) su da se sjutra pojavimo u Rosama oko 8 ujtru. I na Rosama krenu snimanje, opet se vozaj par metara, pa stop, opet ispocetka, pa stop, pa onda ajdemo jos jedanput... pa sada to isto, ali kamera na drugoj poziciji... uostalom to je uobicajeno kod ovakvih poslova drmandic i ja spremni za izvrsavanje postavljenih zadataka poslije snimanja scene u jednom maslinjaku treba da palimo masine i uputimo se u Zabljak (tamo nam je obezbjedjen smjestaj u hotelu ,,Planinka'') Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan U Podgorici nas ceka ostatak ekipe (za ove predhodne scene nisu bili potrebni svi motori), tamo se nalazimo oko 18 casova. U grupi imamo jednu djevojku (ona cetvrta iz prvog posta) koja prvi put treba da vozi vecu kilometrazu iz cuga. Zato odredjujemo lagani tempo, ja vozim iza nje. Takodje biramo rutu preko Niksica i savnika zbog manje gustine saobracaja. Ispred Niksica imamo neplanirano zadrzavanje jer jedan u grupi vozi motocikl rucne izrade pa posto je tek zavrsen na ovakvim dionicama moraju da se otklone pojedini tehnicki nedostaci. Put uspjesno nastavljamo i prvu pauzu pravimo u Savniku (mrak je vec uveliko pao) ja u Savniku drmandic u Savniku Ana u Savniku kako se sve vise i vise penjemo tako postaje sve hladnije i hladnije (na Zabljak kada smo stigli temperatura je bila 8 stepeni). Opremu imamo, ali zimske postave svima povadjene tako da smanjujemo tempo, a opet zbog ove djevojke koja se zove Ana (lakse je sada pisati) ne smijemo brze. Mnogima je ovo ujedno da prviput voze ovu dionicu, pa su primorani da upoznaju put nocu. Oko ponoci stigosmo u Zabljak. drmandic i ja smo smjesteni u jednu sobu (broj 111), i ovdje se vidi da je stvarno bilo hladno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ujtro nas ceka dorucak, pa vec oko 8 treba da idemo na snimanje. Cekamo komandu za pokret... Cekaju i motocikli... Dolazimo na prvu lokaciju za snimanje Ana (koja je fenomenalno vozila) i ja se moramo slikati za uspomenu na skoro 2.500 metara nadmorske visine i jedna grupna za uspomenu onda su pocele pripreme za snimanje, pa i snimanje na ovoj lokaciji policija nadgleda snimanje sa visine (policija uskoro mjenja vozni park i definitivno odustaju od RT modela, od sledece godine voze GS modele ) probao i ja cari supermota ;D neki i na Durmitoru hvataju ladovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo mjenjamo lokaciju snimanja, naravno da nisam mogao da odolim u pauzama izmedju dva snimanja da malo provozam okolo... ostatak ekipe u pauzama izmedju snimanja sledeca lokacija za snimanje je Crno jezero, palimo masine i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo na Crno jezero... zabrinuti... ovoga puta osim voznje moramo i da se kupamo, a ja ne znam koje kupace da obucem, pitam za misljenje... jezero ceka... i... odabrasmo... evo i jedana fotka za ljubitelje oldtajmera (u pitanju je BMW R25, skoro, pa kao sstrujin) rezimiramo kakva je voda na planini prije nego li promjenimo lokaciju za snimanje. Ovoga puta selimo se lakocaju poznatu kao Djurdjevica tara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam u toku snimanja preko mosta presao vise nego sto sam u svim momentima mog predhodnog zivota zajedno. Te, vozi u grupi, te vozi dignutih ruku, te vozi polako, te vozi brzo... Posto smo vec citav dan snimali zabarovljamo fotoaparat da se uslikamo na ovoj lokaciji kako treba Ipak imaju neke fotke... Oko 19 casova zavrsava se snimanje. Ovoga puta ruta za povratak je drugacija, idemo kanjonom Tare do Mojkovca, potom na Kolasin, kanjonom Morace do Podgorice, pa na primorije (neki ostaju u PG) Ana vozi ispred mene, drmandic ispred Ane, i mi smo krenuli ranije jer ona ne smije da forsira. Ako nas ostatak ekipe ne stigne cekamo se na bezinskoj pumpi ispred Kolasina. Naravno da racunam da ce nas ostatak ekipe mnogo prije stici. Ulazak u lijevu blagu krivinu, tunel u istoj, krivina se zatvara i na izlazu iz tunela rizla... Prodjosmo nekako, iako je bilo... uh... idemo dalje. Mojkovac, nema ekipe, stajemo na recenoj pumpi, dolivamo goriva, pijemo sok... Dolazi ostatak ekipe, medjutim fale dvojica. Gdje su? Jedan je pao, i to na izlazu iz goreopisanog tunela. kako je prosao? Odlicno, oprema je odradila svoje (pogotovo jakna). Nastavljamo put dalje da nas mrak ne uhvati u kanjonu (narocito zbog Ane). Ipak nas hvata mrak u kanjonu, Ana vozi lagano, ne smije da pretice (sto je i razumljivo, pogotovo kada je cula da je jedan od nas pao). Stizemo do Podgorice i tu cekamo ovu dvojicu koji su zaostali. Poslije toga sleduje rutinska voznja PG - primorije odvozena bezbroj puta. Kuci stizem oko ponoci, na brocajniku dodato novih 650 km napravljenih po zadatku ;D no, nije mi bilo tesko... P.S. Sparco, eo' vidis sta si propustio, mani se Honde, kupi neki motocikl kojise ne kvari pa da se vozas sa nama sledeci put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 16, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzivancija! Durmitor rulez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha,ha... po zadatku, bas lepo ! ;D Ako bude sve po planu, sredinom avgusta treba da odem do Zabljaka pa da probam jel hladna voda u Crnom jezeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 17, 2008 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan I posle kao "lako je wama" .. Widish da ste se oznojili i namuchili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogme, dobar zadatak. Da ga poželiš Zamisli, plate ti da ideš na Durmitor. Rajski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan prelijepa voznja i druzenje, da covjek pamti dok je ziv, svaka nam chast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan smrc smrc , knjuuuuuuuuuuuuuuuu, buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p.s. doticni ce znati sta ovo znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vidim da ste se na radnom zadatku lepo proveli ,e sada mogu zamisliti kakva ce reklama tek da bude mora biti da ce biti nesto ekstra ,nju pod obavezno moram videti kada u septembru budem dolazio ima samo da naparim oci jos ako se u njoj bude pojavio zeleni zekan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Milina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Jul 17, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan vežbate za film?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan sExtra !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ovog rusa znam cestitke na dobrom provodu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nađoste li dovoljno veliki krevet za Gojka iz Petrovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Za mog plemenika... ma, naslo se... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Za mog plemenika... ma, naslo se... ;D Pozdravi ljudinu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto, kad se mora, nije ni tako tesko... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori !!! Tura je divota živa... Nadam se da ću stići ove godine da se provozam do dole pa da se vidimo. ps. Odakle vam manekenke za slikanje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...