motoras 195 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja stvarnno neznam kakav bi putopis bio da ste stigli u nortkap ali ovo je za mene san snova stvarno odlican jedan od najbolji i naj opisani da ga mozemo doziveti,zivi i zdravi bili i vi i mi pa vas i sledece godine pratili. SVAKA VAM CAST MOMCI ZIVEO NAMA NAS NORTKAP TIM JOZEF I QUASAAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E, a ta sa KTMom, jel isla sa vama u kamp, da izvucete stetu, hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 22, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan He he he... hteli smo mi da je nagovorimo ali nije bila raspolozena za kampovanje! Evo dodao sam mape za one koje interesuje rura kojom smo prosli. Pa ko zeli neka skoci na prvu stranu topica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jul 22, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan He he he... hteli smo mi da je nagovorimo ali nije bila raspolozena za kampovanje! Pa sto ne odoste u hotel, kud ode sva lova, moglo je jos pedesetica ;D bar da znas za sta hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ocena 11/10, svaka cast za putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Jul 24, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na trudu, iako vam je put bio trnovit, ne racunam bratislavu u to slike su super ;D pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Legende! Odveli ste Transalpove u Alpe! Zavidim Vam gospodo, a i moj motor zavidi i oce i on tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MelloLeitao 11 Napisano Septembar 13, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: zero gee Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što ne visim češće na ovom forumu, da mogu naići na više ovakvih fora: Oko podneva sam tokom voznje cuo da mi zvoni telefon. Stali smo i pozvao sam broj koji me je zvao. Ispostavilo se da je to banka da me obavesti da mi kartice mogu blokirati samo ako dodjem da uplatim 3300 dinara naknade. Isfrustriran sam pitao da li su normalni' date=' kada sam udaljen 2000 kilometara i rekao im da cemo finansijske stvari resavati kada se vratim.[/quote'] :P Šala, naj se srditi, bemti birokraciju! Koje pizde... Slike Alpa su ti fenomenalne (da, Svakače, ovo govorim i tebi ) a talijanske pizze... čovječe, nisi ti jeo pizzu u nekoj selendri kod Ivanića (Ivandol? Ivanbrijeg? Kakoveć?) kad dođeš kod nas i poželiš baciti 20 kuna, odi tamo i naruči splačinu koju zovu pizzom. Potrošit ćeš riječi na nju (pogrdnih) kao i na ovaj putopis. Temeljito napisan + lijepo je što si poslagao rute za svaki dan, samo mi je žao što niste bili u prilici slikati se na vrhu Europe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ispade dobro na kraju! Šteta samo za takav maler, ne mogu da verujem da je neko imao toliko "hrabrosti" da digne novčanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...