edi1 0 Napisano Jun 4, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz Dal moze neko da mi nadje deklo kurble za Kymco super 8 4t 50cc 2008god evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jun 4, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сјебо си курблу?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edi1 0 Napisano Jun 4, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan puko ulaz zubcanika sto ga okrece onaj polumesec, vario ali nije to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2879 Napisano Jun 4, 2020 Ne silazi, 4983 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ниси имао гумени дихтунг?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edi1 0 Napisano Jun 4, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hmm neznam sta ima veze gumeni dihtung stime sto je puklo od kurblanja,sve je bilo na svoje mjesto jednostavno nije izdrzalo deklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edi1 0 Napisano Jun 4, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno ,treba mi komplet deklo ako neko ima za pomenuti model nek mi se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...