Peacemaker 0 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Motor u odlicnom stanju,1984 god., dosta opreme, istekla registracija, cena 2150 jura. Telefon 064 812 64 32 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 14, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 21, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Jednog mog prijatelja je taj motor interesovao, medjutim, obavesten je da je jedan takav motor pre par meseci imao udes u okolini Kragujevca i da je kasnije popravljan, ako je to taj bajk u pitanju, mozes li mi reci sta je stradalo na motociklu, da li je popravljano i sta motor poseduje od dodatne opreme, posto se na fotkama nista bas ne vidi?! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan :D Bas mi je drago sto si me nasmejao, nisi davno..A i stvarno, ove slike stvarno nisu pregledne, mnogo bre brate velike, pokriju ceo ekran :D Evo igre "nadji razliku" pa ce se pojaviti i oprema.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jul 22, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan A odgovor na 2-o pitanje .... U mom vlasnistvu motor jeste imao pad i tom prilikom je zamenjen guvernal i ofarban rezervoar . Posledica nema, mada vidi se ogrebotina na desnom auspuhu.. Mozda je tvoj drugar na to mislio a cudi me da ga to nisu "obavestili" ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima kardan ili lanac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 2, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Kardan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...