Zlatko LA 2027 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kozna jakna u odlicnom stanju, najvise bih voleo da je zamenim za slicnu samo vecu. Velicina je za nekog visine do 178 cm, ja sam visok 182 i tezak 85kg, mala mi je za jedan broj. Tacne mere cu staviti cim budem dosao kuci. Naravno ko bude izrazio zelju mogu da slikam bilo koji detalj i da posaljem. Ove 'screenshot' slike su zbog velicine koju zauzima prava fotografija, a slikane su na datum postavljanja. Cena neka bude 7000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Jun 4, 2020 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata kolegi sa foruma, u zdravlju da je nosi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...