FritzTheCat 42 Napisano Jul 14, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima iskustva sa ovom kacigom posto sam je overio (EXPORTAUTO) i svidja mi se kako izgleda? tnx unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Немам искуство са конкретно тим моделом, али је моја прва кацига, давне '96, била управо од тог јапанског произвођача. Био сам презадоволјан и мислим да је и да је и даље користи другар којем сам је поклонио. Маруишин је јако озбиљан произвођач мото опреме и однос цена квалитет је заиста прихватљив. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 14, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja ja sam sa mojom 888 Shivan Dragon prezadovoljan.....mislim da je odlicani izbor racunajuci kvalitet i cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Jul 18, 2008 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jedared!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...