turbopedja 282 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ode moj MZ 251 u selo Kusadak kod Mladenovca kod mog siradzije. Zauzvrat,moj siradzija meni dade 3 prasica i nesto eurica. Nekako mi prazno dvoriste bez MZ-a a prasici smo izeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je, stvarno je dobar motor, i Svakaku se dopao za tu kratku vožnju. Opasan bre poštar: prasići, sir, kajmak pa na kraju do motora. E poštare, poštare, stići će te neki ker, na motoru ili bez njega svejedno. ;D Au, odvratan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan -Imao sam ja MZ-a. -Kakav je bio? - Pa, ukusan ! **Ukusan ovaj Pantelija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan -Imao sam ja MZ-a. -Kakav je bio? - Pa, ukusan ! **Ukusan ovaj Pantelija ! Upravo to mi je bilo u glavi dok smo ga krkali. Kazem sinu : Upravo jedes karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan I kada sabereš u parama za koliko ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ukapirao, rec je o "zivoj " vagi......da izbegnemo zabunu u ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Eto problema, kako sad da dođemo do cene? Da se razumemo, ja sumnjam da je reč o živoj vagi. Mladenovčani su laki na nožu kada je prasad u pitanju, nijedno ne umre prirodnom smrću, mahom ih satru u doba adolescencije ili rane mladosti. One koje ostave u životu zarad produžetka vrste žestoko se napate, na održanju rade samo sa matorim i debelim primercima dok one primamljivije i mlađe takođe zakolju pa ili pojedu ili prodaju. U ovom slučaju poštar je već imao naoštrenu kamu i spremno je ponudio razmenu. Da smo bar zajebali poštara na pošten način pa da mi ne bude žao, ovako ode baš dobar motor, skoro nov. Peđa koliko je prešao, zaboravio sam tačno ali mislim da nije imao više od 8-9.000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mladenovacki "pentagon"..ha-ha Ostaje da se vlasnik oglasi i potvrdi ili opovrgne nase konstatacije. Dakle, klempe su bile u trenutku robno-novcane razmene: a) zive b) mrtve sa zaracunatom cenom od........din. po kg ili kom. Podpitanje za organizacije za zivotinjska prava: Da li su se klempe mucile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 14, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kako samo lepo rotiraju oko svoje ose!!P ajos i kolce igraju oko vatre , cena prava sitnica nije manje od 160 din za kg zive vage! smem se kladim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da Vas razocaram kao sto sam i sebe kad smo sklopili dil. Ukupna cena je bila 750 Jevrica(50 Jevrica nize, posto mu je istekla registracija) od toga 200 u prasicima, siricima i ostalim ziveznim namirnicama sto drago nam selo iznjedri a moja deca sabiju. Mislim da su me prasici izasli oko 170 din po kili zive vage pa oko 20 kila po kom. Kad sve u svemu saberem zao mi mog lepotana ali mi je drago sto sam usrecio mog siradziju. Kaze da se odavno nije tako usrecio i obradovao necemu a i razumem ga. Hvala na razumevanju a kada budete hteli da se organizujemo imamo jos kredita pa mozemo na primer da smazemo guvernalu, zadnji bandas ili copu. Mislim da ce mom ljubimcu biti drago da zna da su ga smazali bajkeri ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Jul 15, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd onda ako se mora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle je u pravu, neka su nam deca živa i zdrava, zbog njih i nastade ovaj pokolj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan -Imao sam ja MZ-a. -Kakav je bio? - Pa, ukusan ! **Ukusan ovaj Pantelija ! Upravo to mi je bilo u glavi dok smo ga krkali. Kazem sinu : Upravo jedes karburator :D :D :D I dalje se smejem Ja mog ne bih mogla da pojedem pa taman nista ne jela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd onda ako se mora ;D Ja sam uvek za samo da se dogovorimo oko termina i lokacije za jedan " Animal go around " ( izjava jednog francuza kad je video razanj ). I dalje se smejem Ja mog ne bih mogla da pojedem pa taman nista ne jela E da ste vi probali one svecice, malo masnjikave(cvaja je to), pa za glockanje , prste da polizes. ;D A dok smo jeli rebarca, sve su mi u glavi bile zice od tockova. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se nasmejasmo sa tvojom trgovinom oko MZ-a.Veselo cemo ga pamtiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 15, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli, a jel guma mnogo zilava??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Osvežio bih temu, prase je bilo izuzetno a imamo i sledeći skup u najavi. E sad, za sledeći put nam nije poznat broj učesnika. Biće poznat ali ovog momenta nije. Treba nam jedno bar 20kg pečenog mesa (po dosadašnjim prijavama) a to je po nekoj računici u kontra smeru nepoznata količina žive vage. Meni je nepoznata pa pozivam u pomoć oko kalkulacije. Vreme je da poštar oštri kamu, kad olista - u šumu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema original sliku iz Milivske klisure ali ovo je jedna sa Foruma koja odgovara nameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je to Vujo,rostilj dok ne "stigne"prase. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 2, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je to izgledalo dok je putnik bio u pripremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je zapis! Nemilosrdan je Turbopeđa, i zaklanog ga vezivao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...