grdoje 3 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ja sam uvek za neku revolucionarnu akciju kojom nerviramo one koji nas ugrozavaju, a time ne krsimo zakon :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) Predlazem raskrsnicu Kraljice Natalije (ex. Narodnog fronta) i Kneza Milosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama 8) -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) A covek kad te vidi na prvi pogled pomisli da si totalno bezidejna pojava ;D ;D ;D Ajmo jednu generalnu probu, sa parkiranjem i semaforima, da organizujemo ovih dana ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ja sam za, samo gledajte da ne bude u radno vreme... da bi moglo vise nas da dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 16, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da smo poranili s protestom, još nas ne diraju za provlačenje i parkiranje, a i leto je, nema toliko saobraćaja ... :'( Ali čim počnu ja sam za dugotrajnu akciju a ne jednodnevnu, organizovali bi se već kako ko radi u koje vreme pa na smene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama 8) -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) odlicno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama 8) -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) A covek kad te vidi na prvi pogled pomisli da si totalno bezidejna pojava ;D ;D ;D Ajmo jednu generalnu probu, sa parkiranjem i semaforima, da organizujemo ovih dana ;D ;D ;D ;D Pazi, ako mi se ne ugasi motor dok krećem bar dva put na semaforu ništa nisam uradio, a onda verglam li verglam a neće da upali pa sve kao blenem šta se sad dešava sa mojom skupocenom hondom ?!?! Pa kad svi izadju iz kola zaprepašćeni da vide šta se dešava a ja onda pritisnem palcem prekidač i gle čuda - proradio :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan jel vi ozbiljno pricate o blokadi saobracaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4748 Napisano Jul 16, 2008 Ne silazi, 5546 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama 8) -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) Ovo podrzavam, bas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan sve je to super ali tesko da ce se skupiti 10 motora kada bude potrebno, mi smo Srbi, a znate kako se za nas kaze...ne daj Boze da se Srbi sloze...fora je sto ideja i junastva imamo, ali su nam dela mnogo tanka...mnogo trpimo, i tek kad dodje do dna onda se probudimo, razbucamo i isteramo svoje, a onda lagano nazad na spavanje to za provlacenje jos niko ne dira, ali zato diraju po dzepu, ajde da trazimo umanjenje registracije, putarine i sl. ima tema ovde na forumu ali niko nije organizovao blokadu ili sl., ok, prikupljaju se potpisi, skoro sam video ideju i krenuo da realizujem, nece bre ljudi ni da potpisu lako, svakom moram da objasnim da nece niko da ga dira sto potpisuje, da nije za nikakvu stranku i sl. ja ne mogu da skupim ekipu da se provozamo negde, a kamo li da pravimo zastoj u saobracaju...teska posla nazalost, po meni u svemu tome treba da povucu prvi korak moto klubovi, tj. udruzenje istih, ipak tu postoji neki red, a kad izadju oni, lako ce se prikljuciti i freelanceri pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mozda sam ja lud ali kad neko kaze blokada saobracaja, meni padne na pamet bager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan sve je to super ali tesko da ce se skupiti 10 motora kada bude potrebno, mi smo Srbi, a znate kako se za nas kaze...ne daj Boze da se Srbi sloze...fora je sto ideja i junastva imamo, ali su nam dela mnogo tanka...mnogo trpimo, i tek kad dodje do dna onda se probudimo, razbucamo i isteramo svoje, a onda lagano nazad na spavanje to za provlacenje jos niko ne dira, ali zato diraju po dzepu, ajde da trazimo umanjenje registracije, putarine i sl. ima tema ovde na forumu ali niko nije organizovao blokadu ili sl., ok, prikupljaju se potpisi, skoro sam video ideju i krenuo da realizujem, nece bre ljudi ni da potpisu lako, svakom moram da objasnim da nece niko da ga dira sto potpisuje, da nije za nikakvu stranku i sl. ja ne mogu da skupim ekipu da se provozamo negde, a kamo li da pravimo zastoj u saobracaju...teska posla nazalost, po meni u svemu tome treba da povucu prvi korak moto klubovi, tj. udruzenje istih, ipak tu postoji neki red, a kad izadju oni, lako ce se prikljuciti i freelanceri pozdrav Nemoj da se sikiraš, mediji su čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Jul 16, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspe da se zavuče sa tim kamionetm tamo gde ja parkiram, vala neka nosi, a osim toga organizovaćemo protest i u sred najveće gužve svako zauzme motorom po jedno parking mesto, pa da vidiš kolapsa po ulicama 8) -A još jedna ideja mi se mota po glavi a odnosi se na provlačenje izmedju automobila po gradskim gužvama i situacija da počnu da nas zbog toga drndaju a to je - da se organizovano na semaforima u centru grada u sred špica napravi kolona motora svako iza svakog i naravno svako da drži propisano rastojanje izmedju motora, a kad se upali zeleno onda polako prva brzina pa na 1500 obrtaja kreće jedan po jedan, nešto poput onih spavača za volanom, i tako prodju 2-3 motora dok svi poštujemo propise, a ono gle čuda - opet eto ga crveno na semaforu. E da vidim da li će da se zapitaju vozači automobila da li su mislili možda nekada nešto loše kada nisu dali motoru da se provuče i stane prvi na semaforu :) Čekaj, čekaj, da vidimo čija mačka crnu vunu prede, oćemo da se igramo? E pa vidćemo kome će igra više da se dopadne 8) Ovo podrzavam, bas!!! ja ne znam sta cu od sebe po ceo dan tako da se prijavljujem u sve tri smene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan sve je to super ali tesko da ce se skupiti 10 motora kada bude potrebno, mi smo Srbi, a znate kako se za nas kaze...ne daj Boze da se Srbi sloze...fora je sto ideja i junastva imamo, ali su nam dela mnogo tanka...mnogo trpimo, i tek kad dodje do dna onda se probudimo, razbucamo i isteramo svoje, a onda lagano nazad na spavanje to za provlacenje jos niko ne dira, ali zato diraju po dzepu, ajde da trazimo umanjenje registracije, putarine i sl. ima tema ovde na forumu ali niko nije organizovao blokadu ili sl., ok, prikupljaju se potpisi, skoro sam video ideju i krenuo da realizujem, nece bre ljudi ni da potpisu lako, svakom moram da objasnim da nece niko da ga dira sto potpisuje, da nije za nikakvu stranku i sl. ja ne mogu da skupim ekipu da se provozamo negde, a kamo li da pravimo zastoj u saobracaju...teska posla nazalost, po meni u svemu tome treba da povucu prvi korak moto klubovi, tj. udruzenje istih, ipak tu postoji neki red, a kad izadju oni, lako ce se prikljuciti i freelanceri pozdrav Svaka ti je na mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Jul 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pauk za motore? Ovako nešto mi da nabavimo, pa zašaštimo po gradu, bilo bi love k'o pleve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Jul 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E ovako da im doakamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jul 17, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem !!! hahaha...e jesu japanci pravi japanci...idi bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5753 Napisano Jul 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12397 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A juče sam bio ceo dan u Parking Servisu, nešto službeno, bogami već debelo razmišljaju o nabavci ovakvih motora...izvor je vrlo pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nightrider 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije pauk al šlepa -odnosno goldwing šlepa http://uk.youtube.com/watch?v=uFe1r8DnQqQ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 24, 2008 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan e samo nam je jos ovo falilo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan video pauka sa motorom natovarenim kako ode Dusanovom prema Kalisu.Koliko sam u mimolazenju mogao da vidim nebi rekao da je motor ostecen od pada cak mi se cini da sam video i BG tablu.Sutra cu da procem da zavirim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jul 25, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Nece kod nas skoro? Pa evo u jucerasnjem "Pancevcu" direktor JKP "Higijena" koja je zaduzena za naplatu parkinga, najavljuje nabavku viljuski za odnosenje motocikala bicikala u Pancevu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Jul 28, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A zar ne bi trebalo da prvo izgrade neke parkinge za motore kao sto sam video (na fotografijama) da ima u Hrvatskoj, pa tek onda da uvode "paukove"?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A zar ne bi trebalo da prvo izgrade neke parkinge za motore kao sto sam video (na fotografijama) da ima u Hrvatskoj, pa tek onda da uvode "paukove"?? Znajuci nas mentalitet i navike, siguran sam da te parkinge skoro niko ne bi koristio. Svaki pravi baja parkira svoj motor na najvise 2 metra od stola za kojim sedi. Kad bi mu videli motor na tom parkingu, pola grada bi ga zezalo, a kompleksi su cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan u nizu kretenluka ove nazovi pravne drzave.Znajuci mentalitet naseg naroda UVEK cu da parkiram motor gde mogu da ga vidim a za pauka i kazne me bas zabole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...