miladin1 2 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nisi montirao sve kako treba ? Dali si uzupcio potisnu plocu kako treba ? Sve leglo kako treba ja sumnjam na ove dvije velike podloške, ova zadnja što steže sa tri šarafa ovu veliku koja pritišće potisnu ploču. Obadvije su mi sumnjive jer one naprave tu ekscentričnost kad se pritisne kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 4, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A da li si Uzupcio potisnu plocu kako treba ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.c...-Lamela/4891770 ovo je od ES-a 175/250 kvacilo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miladin1 2 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan A da li si Uzupcio potisnu plocu kako treba ? Jeste ploča je uzupčena kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan e ovo su majstori Da utesim sve koji imaju problema sa kvacilom. Prosle godine mi dotera covek MZ 250 da mu namestim kvacilo, kaze kupio motor povoljno, samo je kvacilo spalo sa radilice. Reko kako si uzeo motor, a ne znas ni dal radi ? - ( svi ovde znate da kad MZ-u spadne kvacilo - ne moze se ni upaliti ) - kaze on da ga pali na gurku, i posle vozi i menja brzine bez kvacila. Bilo mi to sumnjivo, pa mu odmah skinem deklu, i evo sta nadjem: Kvacilo uopste ne postoji, a zupcanik su majstori zavarili direktno za radilicu ! Popravak ga je izasao skuplje nego motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole1 0 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li mozete da mi pomognete. opet me zeza korpa kvacila. radila je 2 dana posle strugara i opet nece da se upali. sta da mu radim,da li ima neke fore da ubacim nesto da mi ne proklizava vise korpa kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 9, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kupis nov konus kvacila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole1 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde? posalji mi link sajta. | kupis nov konus kvacila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 10, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan gde? posalji mi link sajta. | kupis nov konus kvacila.. Kontaktiraj Jigoro cano(nick na forumu). Meni je vec 5-6 put spada kvacilo za 3-4 dana tako da sam odustao od pravljenja starog, kupuim nov konus prepakujes i miran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...