JeeP 5 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je kupio R1 '05 godiste uvezenu iz Amerike. Problem je u tome sto je kilometraza u miljama i temperatura u farahajdima. Da li je moguce da se promeni u km/h i celzijuse?? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 11, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je moguce na R6 i da su to radili neki ljudi na forumu, neko ce ti se vec javiti, mislim da je Bludni sin radio to na R6 (ako ne gresim) pa ga priupitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Jul 20, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ćao druže,pazi Bludni sin,je pokušao,i ja sam pokušao al na R6...za stepene nismo našli(ja bar nisam)ne znam da li je on uspeo u međuvremenu...aaaaaaaaaaaaaaaa za kilometrazu probajte da drzite "mode" dugme duže od 2-3 sekunde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno moze. Kod mene moze da se promeni. Ukoliko imas uputstvo za upotrebu u njemu ti pise, obicno se neki taster zadrzi nekoliko sekundi i onda imas opciju da promenis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stojkor6 1 Napisano Jul 20, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan Das kontakt pa drzi select dok ne promeni u Km/h a temperatura ne moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...