Jump to content

Moto Zajednica

Avgust 2008 - SEVEN STATES ADVANTURE - NAJAVA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova

Okvirna ruta (u najgrubljim crtama) bi bila sledeca:

1.Beograd - 2.Zagreb - 3.Kranjska Gora- 4.Italija/Austrija (Alpi) - 5.Italija (zapadna obala) do Ancone - 6.Ancona - Grcka (Igoumentisa)(Trajektom) - 7.Makedonija (Ohrid) - 8.Beograd

Ovaj deo vezan za Alpe moze i da se izbaci i ostavi za drugi put mada su i sve ostale izmene moguce. To je ono sto sam okvirno smislio (detaljno planiranje bi tek usredilo). Ono sto mene najvise zanima jeste ima li dobrovoljaca koji bi isli samnom jer mi je malo frkica  ;D da idem sam ipak je duzi put u pitanju.

P.S. Put bi trajao nekih 12-15 dana recimo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Okvirni troskovi?

Troskovi ce se racunati kad krene detaljnije planiranje rute koje je baj d vej krenulo sa mrtve tacke  ;)  Oni ce takodje biti jedan od faktora koji ce uticati na samu rutu putovanja tj. duzinu putovanja u smislu kilometraze, dana provedenih na putu kao i na samu rutu i sl. Ovo je samo neki okvir putovanja. U svakom slucaju ima puno mesta za korekcije.

Neizbacuj Alpe to ti je najlepsi deo.

Cuo sam  ;D samo ako i oni idu u ovoj turi (sto bi bilo jako lepo) valjalo bi da se vide koliko-toliko kvalitetno. A to opet znaci recimo dan-dva vise da se odvoji za njih. Ako se uklope vremenski i finansijski obavezno  :)

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ako idete Italija/Austrija pa zapadnom obalom Italije, OBAVEZNO se provozajte po Dolomitima! Fenomenalni putevi, fenomenalna panorama. Obavezno.

Cim sastavimo putopis sa slikama sa ovog naseg nesretnog putovanja, videcete na sta mislim.

• Svrati ponekad, 343 postova

Ja sam mozda malo dosadan i zaista ne bih da zvucim kao cicija, ali mi je bitno da znam koliko okvirno iznosi dan na takvom putovanju?

Pretpostavljam da  je 50-70e donja granica, ali me zanima dje je otprilike gornja (benzin, hrana, spavanje, putarine).

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pa ajde malo da pomognem... Ovo nase propalo Nordkapp putovanje je na kraju izgledalo ovako: Madjarska - Slovacka - Ceska - Austrija - Nemacka - Austrija - Italija - Slovenija - Hrvatska - BiH - Srbija

Smestaj je bio: Ceska kamp, Austrija kamp, Nemacka kamp, Austrija divlje kampovanje na poljani, a sve dalje gostoprimstvo BJBikers clanova. Nesto konzervi smo pojeli, nesto su nas castili clanovi foruma, a 5-6 puta smo jeli po manjim restoranima i drumskim kafanama.

Svi troskovi za 9 dana t.j. 3500km, znaci gorivo, troskovi prevoja Timmersjoch, hrana, pice,..... sve sve sve, za mene 300 eur, za Josku 350 eur

Eto bar neku malu predstavu da imate, a svakako dok ne isplanirate neku rutu, necete imati nikakav konkretniji troskovnik.

Gorivo: Austrija oko 1.35 eur, mislim da je i nemacka tako nekako, Italija 1.54eur, Slovenija 1.2 eur

Kamp u austriji je bio oko 11 eur po coveku a u nemackoj 6 eura po coveku

• Svrati ponekad, 114 postova

Ja sam mozda malo dosadan i zaista ne bih da zvucim kao cicija, ali mi je bitno da znam koliko okvirno iznosi dan na takvom putovanju?

Pretpostavljam da  je 50-70e donja granica, ali me zanima dje je otprilike gornja (benzin, hrana, spavanje, putarine).

Minimum 100 do 150 €. Nas je put u Umag košta oko 350€ za 4 dana po glavi.

To ti je ono da ne štediš na hranu i da spavaš u pristojni smještaj.

Sad smo rezervisali u Kaštele sobe 20€ spavanje po glavi + gorivi 100€ + hrana i piće, izaći će oko 300€ minimum za 3 dana. Ovo računam da idu po dvoje na motor, da ne nosimo pojase ;D.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja