Pablo 1741 Napisano Jul 9, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam informaciju o nesreci koja je odnela jos jedan zivot: "29.06. ispred fabrike "Utva" decko je pao sa R1. Dolazio je u Pancevo i pretpostavljam da se kretao malo brze pa nije stigao da izmanevrise kad je auto ispred njega poceo da koci. Po udaru motor je oklizao i udario u kucu koja je na solidnih 20ak metara od puta. Decko je sa polomljenom karlicom i nogom u zivotonoj opasnosti prebacen za Bg jer je u padu polomio nekoliko rebara koja su pretila da mu pocepaju plucnu maramicu. Tokom prosle nedelje doktori su mu operisali nogu i cekali su da se stanje malo stabilizuje kako bi mu operisali i rebra i tako otklonili opasnost. Nisam siguran ali mislim da su i njega drzali u komi i na aparatima. Sve je islo na bolje ali su mi juce javili da je ipak podlegao povredama, a nisu mi rekli koji je tacan uzrok. Inace decka nisam poznavao licno (par puta sam ga video), vozio je R1 dioda i mislim da je bio 82 ili 83 godiste. Inace je iz Kacareva, sela koje je u blizini Panceva." :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan u jebem ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 9, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Put ispred "Utve" je ugladjen,kao staklo,a i pun je kolotraga... Stvarno strasno... Nek' mu je laka crna zemlja... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jul 9, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nek Pociva u miru ...... na tom delu puta prolazim svakodnevno jednostavno vozila koja skrecu uglavnom daju zmigavac par metara pred skretanje i po pravilu sedaju na kocnicu naglo vise puta mi se desilo da moram da obidjem auto desnom stranom zbog takve situacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru. Cuo sam za dve saobracajke u roku od dva tri dana na jabuckom putu ali nisam imao vise informacije od toga . Zao mi je , ali moramo biti svesni da se u gradskom delu nemoze voziti brzo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici prijateljima...... dokle vise,,,zasto..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jul 9, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nikola kako se zvao momak je sin moga kolege sa posla ,isao je to jutro na posao iz pravca kacarava ka pancevu ,neposredno kod utve je poceo preticanje kolone dok mu iz suprotnog smera nije naisao kamion tada se vratio u svoju traku ali je ispred par trenutaka izaso auto sa parkinga i kretao se prilicno sporo,zakacio ga je sa desne zadnje strane i tu je oboren sa motora leteo je i grudima udario u obiznje drvo gde je i povredio pluca ,podlegao je ranama od povrede pluca .Laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...