Jump to content

Moto Zajednica

29.06. ispred fabrike "Utva"

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Dobio sam informaciju o nesreci koja je odnela jos jedan zivot:

"29.06. ispred fabrike "Utva" decko je pao sa R1. Dolazio je u Pancevo i pretpostavljam da se kretao malo brze pa nije stigao da izmanevrise kad je auto ispred njega poceo da koci. Po udaru motor je oklizao i udario u kucu koja je na solidnih 20ak metara od puta. Decko je sa polomljenom karlicom i nogom u zivotonoj opasnosti prebacen za Bg jer je u padu polomio nekoliko rebara koja su pretila da mu pocepaju plucnu maramicu.

Tokom prosle nedelje doktori su mu operisali nogu i cekali su da se stanje malo stabilizuje kako bi mu operisali i rebra i tako otklonili opasnost. Nisam siguran ali mislim da su i njega drzali u komi i na aparatima. Sve je islo na bolje ali su mi juce javili da je ipak podlegao povredama, a nisu mi rekli koji je tacan uzrok. Inace decka nisam poznavao licno (par puta sam ga video), vozio je R1 dioda i mislim da je bio 82 ili 83 godiste. Inace je iz Kacareva, sela koje je u blizini Panceva."

:'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Put ispred "Utve" je ugladjen,kao staklo,a i pun je kolotraga...

Stvarno strasno...

Nek' mu je laka crna zemlja...  :'(

• DR.Mr, 214 postova

Nek Pociva u miru ......

na tom delu puta prolazim svakodnevno jednostavno vozila koja skrecu uglavnom daju zmigavac par metara pred skretanje  i po pravilu sedaju na kocnicu naglo vise puta mi se desilo da moram da obidjem auto desnom stranom zbog takve situacije.

• Drug član, 1359 postova

Nek pociva u miru.

Cuo sam za dve saobracajke u roku od dva tri dana na jabuckom putu ali nisam imao vise informacije od toga . Zao mi je , ali moramo biti svesni da se u gradskom delu nemoze voziti brzo .

• Svrati ponekad, 209 postova

Nikola kako se zvao momak je sin moga kolege sa posla ,isao je to jutro na posao iz pravca kacarava ka pancevu ,neposredno kod utve je poceo preticanje kolone dok mu iz suprotnog smera nije naisao kamion tada se vratio u svoju traku ali je ispred par trenutaka izaso auto sa parkinga i kretao se prilicno sporo,zakacio ga je sa desne zadnje strane i tu je oboren sa motora leteo je i grudima udario u obiznje drvo gde je i povredio pluca ,podlegao je ranama od povrede pluca .Laka mu crna zemlja.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja