Aid Dr 1 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kupio sam gileru runner 2t 125cc 2002, tek uradjena generalka Kako da razradim motor I kako da proverim dal je razradjen Ako ima neko da prodaje delove nek mi se javi Trebaju mi neke sitnice (Prednji blatobran, vizir, i znak za prednju plastiku,) Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 19, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Delova imas na KP oglasniku. Znak za prednju masku mislim da ces tesko naci, jer ga nijedna skoro nema(mozda na Aliji, ako su braca kitajci poceli da prave) Sto se tiče razradjivanja, fora je da odredjeni broj kilometara, recimo 1.000,predjes nekom umerenom voznjom. Znači, posto je 2t(ako sama pravi mesavinu mozes malkice ulja da dodas i u gorivo) ako ti pravis mesavinu, onda je malko pojacaj. Upalis je, ostavis da odradi minut dva i lagano gas i u voznju. Nemoj joj tih prvih 1000km ispitivati startnost i krajnju brzinu i to bi trebalo da je to sto se tiče razradjivanja 2t masine. Posle tih 1000km kako ti volja, pa dokle sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aid Dr 1 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno A kako da znam da je razradjen, prosli vlasnik Je radio generalku možda je ona do sad razradjena možel to mehaničar da proveri nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nspei 18 Napisano Maj 19, 2020 U prolazu, 60 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Bolje uradi kako ti je @miksamgm rekao i nemas brige, ako nije bila razradjena, razradices je. A ako je bila razradjena nikom nista. Mislim da neces imati problema ako dodas koju kap ulja u rezervoar (ako sama pravi) ili koju kap ako sam pravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...