Cale 9 Napisano Jun 2, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pored potojeceg modela Monster, Ducati je pred trku u Mugellu predtsavio i pravog monstruma sa L4 motorom preuzetim sa GP motorcikla. Najveca snaga je deklarisana sa PREKO 200ks@13 500rpm. Za ~55 000 eura kupac dobija trogodisnju garanciju i trogodisnje odrzavanje ukljuceno u cenu. Kompletna "plastika" je od karbonskih vlakana, kao i subframe. Uz motorcikl se isporucuje i trkacki kit koji ukljucuje kompletan izduv, CPU kontroler , pokrivac i stalak. Prvi kupci ce ga dobiti u julu 2007, a rezervacije se primaju odmah. Zato pozurite da dobijete jedan od 400, a ako posedujete model 999R imacete prednost pri kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan O tome mozemo samo da sanjamo. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Samo da sanjamo :roll: Ajde postawi neku sliku ako imash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 3, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ~55 000 eura rezervacije se primaju odmah. Zato pozurite da dobijete jedan od 400' date=' a ako posedujete model 999R imacete prednost pri kupovini.[/quote'] Uh, dobro je da sam prethodni model kupio na vreme, sad cu ovaj lakse da "dobijem" :whistle: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 3, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ~55 000 eura rezervacije se primaju odmah. Zato pozurite da dobijete jedan od 400' date=' a ako posedujete model 999R imacete prednost pri kupovini.[/quote'] Uh, dobro je da sam prethodni model kupio na vreme, sad cu ovaj lakse da "dobijem" :whistle: I ja...i ja... REZERVISANO !!! :whistle::whistle::whistle: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ista moja MITO!!! Salu na stranu prelep motor......Lici mi malo na R6 2003 god....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 3, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 3 godine garancije, al su predvideli kvarove,jer daju i kit dihtunga uz njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jun 3, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mene uopste ne bi zacudilo da vidim tu Alisu u nasoj zemlji 'cuda', cim je puste u prodaju... Naravno, sa nekim stranim tablama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ce biti Sretni vlasnici nece znati kako da ih se rese pa ce biti ono..."Skidaj sa osiguranja i teraj na ... istok" Platice osiguranje nasu srecu P.S. Sta tu ima za 55k evra...ni na ovima Japancima nevidim sta ima za 10-15 :?: One price o nekim legurama i matrijalim > mislim za 55k cisto proseravanje za velike pare :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ce biti One price o nekim legurama i matrijalim > mislim za 55k cisto proseravanje za velike pare :twisted: Evo procitaj ovde o "proseravanju": http://www.automoto-sport.com/predst.php?page=193 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 4, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan da mogu, odma bi stao u red! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 4, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan da mogu' date=' odma bi stao u red![/quote'] Motor je ludilo :shock: :kul: Ja bih preko reda; da mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra ali 55 000 eura... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 4, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa i vredi toliko :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 4, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ako Honda izbaci RV211 u drumskoj verziji, videcemo koliko ce da kosta. Stavljanjem plastike umesto karbona za oklop bi skinulo cenu za par hiljada. Tu je greska Japanaca. Ako dajes egzotiku, daj je bez skrnavljenja. Pogledajte Yamahu R7. Ostavili su motor kakav jeste i postao je kolekcionarski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor, extra cena...tako to ide... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 5, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ~55 000 eura rezervacije se primaju odmah. Zato pozurite da dobijete jedan od 400' date=' a ako posedujete model 999R imacete prednost pri kupovini.[/quote'] Uh, dobro je da sam prethodni model kupio na vreme, sad cu ovaj lakse da "dobijem" :whistle: Lepo kaže moja majka: "Kupi sine novog Dukatija"... a ja zapeo honda pa makar i polovna.... Tuki æu da ga sad rezervišem :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ~55 000 eura rezervacije se primaju odmah. Zato pozurite da dobijete jedan od 400' date=' a ako posedujete model 999R imacete prednost pri kupovini.[/quote'] Uh, dobro je da sam prethodni model kupio na vreme, sad cu ovaj lakse da "dobijem" :whistle: Lepo kaže moja majka: "Kupi sine novog Dukatija"... a ja zapeo honda pa makar i polovna.... Tuki æu da ga sad rezervišem :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan NR still ruleZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra ali 55 000 eura... Kad pogledas, ipak je jeftiniji nego polovna NR 750. Samo se plasim da ce dosta primeraka zavrsiti u rukama onih kojima kupovina ovakvog motora pretstavlja samo dobru investiciju, jer mi se cini da ce polovan kostati mnogo vise nego nov! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra ali 55 000 eura... Kad pogledas' date=' ipak je jeftiniji nego polovna NR 750. [/quote'] Nije. http://www.classic-motorbikes.com/stock.asp?StockID=102058 A ova je jos nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 50 000e, 1992. :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 000e' date=' 1992. :evil:[/quote'] O da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...