misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da tvrdim za druge, meni je naplatio 3500 dindži. Mislim da je i Arakis toliko platio. Ernesto, nisam rekao da sam nezadavoljan- naprotiv. Dopada mi se i kako izgleda i kako se ponaša. Jedino što još nisam uspeo da ga probam na nekoj dužoj turi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 13, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cene svih vizira kod Ivana su od 3000 do 3500 din. Tako je bar meni rekao P.S. Samo jos da napomenem da valja otici motorom kod njega zbog busenja rupa na viziru. Ko ima sisarku i ko ima strpljenja da busi sam zelim mu srecan rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, oterati motor. Ipak je bolje da su mu plastike za kačenje vizira i sam motor uz njega, jer uvek postoji nekakva tolerancija u merama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, platio sam 3500 dinara za povišeni, 3000 su oni "normalni". Ivan pravi i one male vizirčiće - nastavke za postojeći vizir. U temi o TA sam napisao svoja iskustva, koja su odlična. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ne smem da tvrdim za druge, meni je naplatio 3500 dindži. Mislim da je i Arakis toliko platio. Ernesto, nisam rekao da sam nezadavoljan- naprotiv. Dopada mi se i kako izgleda i kako se ponaša. Jedino što još nisam uspeo da ga probam na nekoj dužoj turi. Ma znam sta hoces da kazes, ja ti samo kazem vozi i ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem temu na forumu, gde je Ivan pravio vizir za moj VFR, ako se na njemu nije krivio na +200kmh nece nigde. Evo je http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7534.msg95841#msg95841[quote author=B@ne coolair , koja je cena za KLE ? Za 1991/2/3 godište, 3000 din, od 1994 pa mlađe, isto 3000 din P.S. Samo jos da napomenem da valja otici motorom kod njega zbog busenja rupa na viziru. Ko ima sisarku i ko ima strpljenja da busi sam zelim mu srecan rad Da, da, oterati motor. Ipak je bolje da su mu plastike za kačenje vizira i sam motor uz njega, jer uvek postoji nekakva tolerancija u merama. Pogotovo KLE, starije proizvodnje, koji nema nikakav vizir, već ga Ivan uklapa i buši ono malo plastike, što bi trebalo da bude vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 13, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee, lako je vama. Za moj bmw nema kalup i tražio mi je slike pa da "nešto napravi ako može". Ja lepo odem kod pandura i ispljuju me kad sam tražio slomljen vetrobran za mustru. Kao, šta ja zamišljam, kako smem da imam isti vetrobran kao "službeni". Pazi kad nisam mogao da verujem šta mi čovek... pandur govori. I tako, skupljam slike sa neta pa kod Ivana čim stane sneg. Značiiii, strašno. Službeni vetrobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Značiiii, strašno. Službeni vetrobran. hahhahahahahhahahhaha cek jos malo hahahahahahahahhahahah ko je njih poznavao i pakao mu nece teshko pasti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E, budala svakojakih!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 13, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam cuo bolju foru, xaxaxaxaxaxaxaxaxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxa.... Znaci ne verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sada videh forum Za Ivana sve pohvale, nama je na poslu (Chickenita) radio 3 vizira za skuter sa sve nosacima i stvarno su extra ispali, a uradio nam le i nosace za kofere. Pritom je pozitivac i stvarno ima korektne cene , pogotovo ako pogledas koliko te izadje neki firmirani a pritom mozes i da biras neke detalje po svom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je Ivan uradio vizir. Čovek je umetnik a ja zadovoljan! Vizir mi se mnogo bolje pokazao od MRA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je Ivan uradio vizir. Čovek je umetnik a ja zadovoljan! Vizir mi se mnogo bolje pokazao od MRA. Koliko love te je izasao vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Naplatio mi je 5200 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano April 9, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ql... Hvala ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 26, 2015 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko radio vizir za dominatora kod Ivana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze kontakt od tog vaseg ivana, bilo kakav makar i na pp ako ne moze javno (da ne bude reklama). Ja sam iz Pa., a ako je on u Bg -u kako predpostavljam to je onda verovatno lako naci Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj ga na : ivanviziri@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da oživim malo temu kontaktirao sam pomenutog Ivana, sve mi je lepo ispričao, problem je što treba da nadjem nekoga ko je specijalizovan za metal (prohrom ili čelik koji se hromira) i koji može da mi odradi zakačaljke za vizir, pošto nosače imam već postavljene. Ima li nekoga na forumu ko se time bavi, ili neko zna nekoga da mi preporuči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 28, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Ivana u petak 24,6, pravio mi je vizir za cruisera, znači klasik polukrug sam tražio ali je to on uradio mnogo lepše od običnog polukruga, odlično je uradio za 45 eu...ali mi je ponudio i za 40 eu tanji neki. Odlično je uradio, preporuka. Inače nalazi se u ulici Pljevaljska 12a , 064/2847847 je aktuelan broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan koliko dugo traje pravljenje? morao si ostaviti motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 28, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Ivana u petak 24,6, pravio mi je vizir za cruisera, znači klasik polukrug sam tražio ali je to on uradio mnogo lepše od običnog polukruga, odlično je uradio za 45 eu...ali mi je ponudio i za 40 eu tanji neki. Odlično je uradio, preporuka. Inače nalazi se u ulici Pljevaljska 12a , 064/2847847 je aktuelan broj. Da se sa srecom vozis i da te dobro stiti novi vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 18, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko da proda poviseni vizir za bmwf650cs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...