BaneVuk58 7684 Napisano Septembar 22, 2020 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo od mene prilog od pre iks godina. Šarplaninac njuškao po endeku i odjednom skoči ispred motora. Sećam da sam samo uspeo da zažmurim i završiio u njivi.Srećom nije bilo nikakvih kolčeva, kamenja i sl. te prodjoh samo sa ugruvavanjem. Od tada nemam nikakvu empatiju prema uličarima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сећате се да сам пре два дана кукао на трећег кера пред фирмом? Е, па, грицнуо ме је! Добро сам га проценио да је шиптар, са леђа, па бежи! До душе, лепо сам му се осветио 5 мин касније, када је потрчао за мотором и покушао да ме ћапи у лету. Мислим да је шпиц мото патике погодио врат. Свакако није даље јурио. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kad ugrize pas primaš tetanus i ideš na infektivnu. Oni slikaju ranu i šalju veterini. Onda te oni zovu i ispitaju i dobiješ odštetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde naći one ultrazvučne pištaljke koje bi trebalo da ih teraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bojan82 je napisao: Kad ugrize pas primaš tetanus Ne daj bože da primaš tetanus.. Primaš Anti Tetanusnu zaštitu Sry za off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Septembar 22, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da se smejem ili da kukam ali pre nekih sat vremena sam bio okruzen sa 7 pasa lutalica. Kako nisam zaradio neki ujed nije mi jasno. Kako sam video da krecu ka meni stao sam i ugasio motor. Par puta upalim motor i krece njihovo agresivno ponasanje tako da sam stajao tako na sred puta par minuta Ne bih znao koliko sam dugo cekao da se razidju ali mislim da je trajalo citavu vecnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, jboban je napisao: Gde naći one ultrazvučne pištaljke koje bi trebalo da ih teraju? Ne teraju one ništa. To se koristi u dresuri da dozoveš psa a da ne urlaš po ulici. Ili lovci koriste da ne galame po šumi a da psa dozovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Bojan82 je napisao: Kad ugrize pas primaš tetanus i ideš na infektivnu. Oni slikaju ranu i šalju veterini. Onda te oni zovu i ispitaju i dobiješ odštetu Ма, само ћапио мало. Није пробио кожу, али се види модрица мала. Звао сам комуналце, нека раде нешто. Рекао сам да никако не воде она два добра, него само оног зликовца. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Au, dzelate jedan. Osudio si ga na smrt. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У кобасице са њим! Сапун од њега нека праве, Кинезима за предјело, баш ме брига! Само да не буде више слободан. Сувише је безобразан и подмукао да би наставио слободно да се креће! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2020. at 22:56, Savan je napisao: Au, dzelate jedan. Osudio si ga na smrt. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ja sam dzelat.Pre 20-ak dana u mestu Senje gledam tablu za Ravanicu, i izlece manji pas.Nista nisam mogao da uradim,brzina jedva 40-ak na sat,zaskripase gume na sekund,sa oba tocka preko njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je visa sila tog trenutka. Jedini koji je tu nešto mogao da promeni je bivši vlasnik tog kuceta tako sto ga ne bi pustio napolje. Nisi pao, sve proslo ok?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6026 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 1799 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Na srecu,bilo oko 9 ujutro,imao sam jos 300km za taj dan,morao sam posle udara i malo dodati gas da ostanem na tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre, u ulici kojom prolazim par puta dnevno, 4 nepoznata psa, prilazim, oni se spremaju, usporavam, gledam ih, oni se smirili i ja lagano nastavljam dalje, samo me ispratili pogledom, koji se izgubio u daljini. Ma nositi par onih koskica u džepu i kad naidješ na nekog agresivnog, bavis mu to da se zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I naučiš ga tako da će dobiti hranu kad god se zaleti na nekoga. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja i devojka, vraćamo se sa Taorskih Vrela sad u Nedelju. Pravac posle semafora u Stepojevcu ka BG. Ja vozim oko 80-90 i j**ena kerina neke srednje veličine koja je do tada blejala pored puta odluci da nonsalantno krene u prelazak puta, kao da niko ne nailazi. Legnem na sirenu, ali ne jebe 2 posto.Svašta mi je u tom trenutku prošlo kroz glavu! Setio sam se dok sam počinjao da vozim da su stariji pričali kako na kera treba ići pun gas u takvoj situaciji.Lupim menjač u 4. i pun gas. Zveknem ga prednjom gumom u glavu (na volanu nisam osetio ništa), i dokrajčim deklom sa desne strane, i mojom desnom nogom.Sreća da sam imao jake čizme jer me je baš dobro odalamio po nozi, pa nije bilo daljih posledica osim malo nakrivljene poluge zadnje kočnice.Strom, sa devojkom i mojom malenkošću je imao cirka pola tone, tako da je imalo smisla stisnuti gas u tom trenutku. Da sam kočio, verovatno bih izgubio kontrolu u prednjem točku i ko zna sta bi onda bilo.Ovako je kerina završila na onom svetu, a ja i devojka stugli kući živi i nepovređeni. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Septembar 24, 2020 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo kiša olova... I mene su vise puta grizli na motoru. Ljubitelji kerova, zamoliću vas da me se manete sa propovedanjem. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan "Mikulek edišn" PS: To je nekad moglo, sad ne sme da se nosi. Jbg, propala država ko mud@ kroz šuplje gaće. Послато са SM-A520F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ljubitelji životinja i ljudi sa barem tragovima empatije te mole da ne propovedaš masakr nad životinjama. Može tako? 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам први љубитељ кучића, али онај који је спреман да угризе човека не треба да живи. Сутра ће му се осладити, па прекоље неко дете. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ok, al "samo kiša olova" ne deluje kao samoodbrana već preventivno ubiti svakog psa koji nam se učini opasnim, potpomognuto neprevazidjenim strahom koji proističe iz nemilog dogadjaja u prošlosti ili samostalne projekcije fiktivne budućnosti koja ne postoji niti će se desitiNije to stršljen koji zuji po sobi.Insekt neki, već prijatelj. Generalno gledanoRecimo taj stršljen,pa ne možeš da mu očitaš govor tela,pa ga za svaki slučaj poklopiš papučom. Što je sigurno sigurno je. Ako nemamo pištolj kao sav običan svet bacaćemo viršle s kreozanom i ekserima okolo. Na šta to liči da se promovišu takvi stavovi. A ovi Smith&Weson obdareni mogu da opale svakog psa koji potrči za točkom,šta znaju dal će on da .ebe il da ujede. To sam mislio. Ti kao ljubitelj kučića moraš znati da tako agresivni psi koji kolju decu i ljude pripadaju nekim vlasnicima, povezani su sa nekim pasminama i namernim ili nesvesnim uzrokovanjem takvih dogadjaja. Neki ljudi ucmekaju zmiju čim je vide jer se plaše ustvari. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao jednu mnogo smešnu scenu sa kerovima na jednom putovanju... Neki znaju jako dobro iz priča. Napisaću je drugom prilikom sad ne vidim na oči Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 24, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebana situacija... Ne zelis da ubijes zivo bice, a moras da spases zivu glavu i sebe a cesto i suvozaca. Ja nemam kucnog ljubimca nit sam ga kao klinac ikada imao. Al sam ziveo dugo sa devojkom koja ih je imala tri komada (2 psa i macku) i povela ih sa sobom, i tu sam naucio dosta o tome. Pre toga nisam znao nista. Od tada ih drugacije gledam... Bas u momentu kad smo se vozili kolima izlece pas na nas. Ona se dere koci, ja kocim. I kazem joj, evo ko je sad kriv, zasto je agresivan i zasto izlece??? Njen odogvor je bio da "nekoga u blizini cuva". Da tu dobija hranu i vodu, i da mora da se pokaze na toj teritoriji kao koristan, vredan i veran (stara izreka veran kao pas). Bogami, zamislio sam se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Septembar 24, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Kako svog psa da naučim na motor? Odličan je, pametan i naučen mnogo čemu. Jedva iz dvorišta izađem od njega. Jeste tema o lutalicama, al' kontam da neko verovatno ima sličan problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Septembar 24, 2020 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj ga, da vidi da motor nije baukПослато са SM-A520F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...