makimoto 5 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti nesto od ove dve marke u Srbiji? Na primer ove jakne - Hvala na informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Raju sa foruma, imao je ranije Bering. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je nekih Bering jakni u u 3-t racing-u u Belosavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim tesko pitanje sam postavio i samo dva ucesnika znaju odgovor i to delimican. Mislim da na ovo pitanje odgovor moram potraziti u inostranstvu. Hvala na odgovorima i vise srece drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 8, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim tesko pitanje sam postavio i samo dva ucesnika znaju odgovor i to delimican. Mislim da na ovo pitanje odgovor moram potraziti u inostranstvu. Hvala na odgovorima i vise srece drugi put. A jel bi potpun odgovor bio da mi pozovemo navedene prodavce, pitamo za velicine i cene i javimo ti??? sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si srce - necemo te menjati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog doprinosa: http://www.opremazamotore.com/ Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima - zovem ali se niko ne javlja - bicu uporan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 11, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ljupka devojcica se javila - Da imamo ali samo tri modela od prosle godine. Da li ce te nabaviti jos neki model - pa ne verujem to je sve sto trenutno imamo. Okej hvala - Prijatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...